A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

ЗУСТРІЧ ІЗ ПРЕДСТАВНИКОМ ЮВЕНАЛЬНОЇ ПРЕВЕНЦІЇ

21 травня 2021 року в Бобровицькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 відбулася зустріч здобувачів освіти 5-В та 6-В класів із старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції  Бобровицького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП України в Чернігівській області Литвиненком С. М., на якій також були присутні класні керівники, заступник директора з виховної роботи та соціально-психологічна служба закладу. У ході бесіди учні прослухали інформацію про кримінальну та адміністративну відповідальність за скоєння злочинів у підлітковому віці, перебування підлітків поза межами дому у вечірній час та порушення правил внутрішнього розпорядку під час навчально-виховного процесу в закладі. На зустрічі наголошувалось на необхідності відповідального ставлення до навчання та відвідування учнями занять.

11:38 03.06.2021

Випускний – 2021: рекомендації Міністерства освіти і науки України

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, рішення щодо проведення випускного приймають керівники закладів освіти. При цьому необхідно враховувати протиепідемічні вимоги та ситуацію в окремому регіоні.

08:41 02.06.2021

Міжнародний день захисту дітей

1 червня 2021 року відбулися місцеві заходи, присвячені відзначенню Міжнародного дня захисту дітей, прекрасного свята радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край.

12:34 01.06.2021

Нагороди за участь в обласному заочному конкурсі учнівської молоді з інформаційних комп’ютерних технологій

З метою поглиблення інтересу учнів до вивчення компютерних наук, сприяння розвитку інформаційних технологій, виявлення обдарованої учнівської молоді та з нагоди 150-річчя з дня народження Лесі Українки у квітні-травні 2021 року на базі Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді організовано та проведено обласний заочний конкурс учнівської молоді з інформаційних комп’ютерних технологій. У Конкурсі взяли участь 27 учнів (вихованців) гуртків інформаційних технологій. Тематика цьогорічного Конкурсу: «Квітка мальовничої України» в рамках святкування 150 років з дня народження Лесі Українки.

16:16 20.05.2021

Перемога в обласному конкурсі на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року»

У лютому-березні 2021 року Чернігівським обласним Палацом дітей та юнацтва проведено обласний конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування «Лідер року». У конкурсі взяли участь 23 учасників – представників учнівського самоврядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти. До участі у ІІІ фінальному етапі Конкурсу, за підсумками І та ІІ етапів, було відібрано роботи 20 здобувачів освіти. Цьогоріч ІІІ фінальний етап Конкурсу проходив у дистанційному форматі. Кожен учасник Конкурсу представив на розгляд журі по 3 відеороботи згідно з Положенням  в наступних номінаціях: «Чому Я?», «Ми – майбутнє України», «Процвітання нашого краю – в руках громади».

15:41 20.05.2021

День вишиванки

Вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу. Вона яскраво відображає особливу національну традицію народу. Тож не дивно, що існує свято, присвячене їй.

10:43 20.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРИПИНЕННЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ

Олександрівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області (ЄДРПОУ 26320446) повідомляє, що  сьомою сесією восьмого скликання Бобровицької міської ради  від  23 квітня 2021 року № 346-7/VIII, прийнято рішення  «Про ліквідацію Олександрівського  закладу загальної середньої освіти  І-ІІ ступенів Бобровицької міської ради Бобровицького району Чернігівської області».           

16:30 18.05.2021

Проведення заходів до Дня Європи в закладах загальної середньої освіти

День Європи – щорічне святкування миру і єдності, спрямоване на поширення ідей європейської ідентичності. Це, насамперед, можливість долучитися до європейських цінностей. З цією метою в закладах загальної середньої освіти пройшов тиждень Європи. Під час тижня проводились  заходи, присвячені  святкуванню Дня Європи в Україні. Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у  становленні  України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

15:08 17.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь