A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Учні-переможці олімпіад, конкурсів в рамках проєкту «Іду з дитинства до Тараса»

17 червня 2021 року учні-переможці олімпіад, конкурсів в рамках проєкту «Іду з дитинства до Тараса», який успішно проводиться для здобувачів освіти різних областей України багато років поспіль, відвідали місто Канів та Чернечу гору.

09:08 18.06.2021

До уваги керівників освітніх закладів та педагогічної громадськості!

Українським інститутом національної пам’яті до 25-річчя від дня ухвалення Конституції України підготовлено інформаційні матеріали   (додаються), які можна використати під час підготовки та проведення заходів. 

10:21 16.06.2021

Перемога у турнірі "Супер кодер"

З метою підготовки учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти до участі в інтелектуальних змаганнях із інформатики 12 червня 2021 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського відбувся фінальний очний етап турніру «Супер кодер».

15:56 14.06.2021

Консультативний івент для керівників ЗДО «Ведення ділової документації в закладі дошкільної освіти»

10 червня 2021 року в комунальній установі «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради» проведено консультативний івент для директорів закладів дошкільної освіти  на тему «Ведення ділової документації в закладі дошкільної освіти».

11:24 14.06.2021

Екскурсія до парку природи «Беремицьке»

Учні 5-Б класу Бобровицького ліцею (класний керівник Тетяна Химченко) побували на екскурсії в парку «Беремицьке», що розташований у Козелецькому районі Чернігівської області.

11:21 14.06.2021

Конкурс  «Добридень тобі, Україно моя!»

08 червня 2021 року на території  історико-меморіального музею Павла Тичини  відбулися підсумки  проведення ХХ конкурсу  «Добридень тобі, Україно моя!». На подвір’ї родинної хати-музею поета, біля пам’ятника зібралися талановиті учасники творчих змагань.

16:15 10.06.2021

Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!»

1 червня в місті Києві на базі Українського державного центру позашкільної освіти відбувся Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Ми – лідери, наш голос важливий!», присвячений Міжнародному дню захисту дітей. У заході в онлайн форматі взяли участь 500 лідерів учнівської  молоді – представники обласних рад учнівського самоврядування та 30 представників  у форматі офлайн. Здобувши перемогу в обласному конкурсі «Лідер року», Надія Скиба, учениця 9-А класу Бобровицького ліцею, президент учнівського Парламенту «Престиж» (координатор Ірина Сиромятнікова), як представник Чернігівської обласної  Ради старшокласників долучилася до заходу. Таким чином, фактично стала обличчям учнівської молоді Бобровиччини, яка гідно представила свій заклад  на обласному рівні серед кращих лідерів Ліги старшокласників Київщини, Чернігівщини та Черкащини.

12:32 08.06.2021

Обласний конкурс педагогічної майстерності «Від проголошення незалежності – до нової України»

02-03 червня 2021 року відбувся обласний педагогічний онлайн-практикум «Методичний діалог: проєктування професійного розвитку педагогів з питань виховної роботи» за підсумками обласного освітнього проєкту «Моя Україна – єдина та вільна» (до 30-річниці незалежності України).

12:27 08.06.2021

Всеукраїнський конкурс плакатів «Я – Україна»

У рамках відзначення  Дня Конституції України та з метою сприяння розвитку дитячої творчості, активізації потенціалу дітей та формування національно-патріотичної свідомості молоді, проводиться Всеукраїнський конкурс плакатів «Я - Україна». Метою конкурсу в 2021 році є популяризація здорового способу життя, зміцнення колективного імунітету та підвищення якості життя серед молодого покоління.

12:19 08.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь