A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

День бантика

З метою організації дозвілля дітей, розвитку творчих здібностей, світогляду й логіки мислення, формування вміння дотримуватися правил колективної гри в Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» відбувся «День бантика» (музичний керівник Кузьменко А.А.).

15:27 29.06.2021

День Конституції України

З метою розширення знань дітей про Батьківщину – Україну, її символи; сприяння розвитку розповідного мовлення, пам’яті, слухової та зорової уваги; виховання патріотичних почуттів у Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» відбулася виховна година «День Конституції України» (музичний керівник Кузьменко А.А.).

12:31 29.06.2021

З Україною в серці

Напередодні Дня Конституції в Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Веселка» було проведено флешмоб «З Україною в серці». 

12:19 29.06.2021

Турнір із футболу пам'яті О.Павліченка

25 червня в м. Бобровиця вперше відбувся турнір із футболу пам'яті О.В. Павліченка серед юнаків 2006 р.н., який пішов із життя 19 грудня 2020 року. Більше 30 років свого життя Олександр Васильович присвятив розвитку футболу Бобровиччини.

12:16 29.06.2021

Випуск - 2021

27 червня 2021 року випускники Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1 разом із батьками, рідними та друзями зібралися у фойє закладу, де на них чекала радісна, довгоочікувана, але хвилююча мить – урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту.

11:43 29.06.2021

Участь ліцеїстів у відкритті пам’ятника загиблим воїнам АТО/ООС

24 червня у м.Бобровиця відкрили гранітний меморіал «Загиблим воїнам АТО/ООС». Здобувачі освіти Бобровицького ліцею взяли активну участь у заході з нагоди відкриття пам’ятника загиблим воїнам АТО/ООС, який проходив на пагорбі Слави в м. Бобровиця.

12:02 25.06.2021

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою національно-патріотичного виховання дітей та молоді і проводиться з метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України.

11:59 23.06.2021

Акція учнівської молоді "Від роду і до роду збережем традиції народу"

У грудні 2020 року – травні 2021 року комунальним позашкільним навчальним закладом «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» проведена щорічна обласна краєзнавчо-патріотична акція учнівської молоді «Від роду і до роду збережем традиції народу» (заочно), яка започаткована в 2015 році.

15:58 22.06.2021

«Країна ображених речей»

Наші діти багато знають про все, що їх оточує в довкіллі. Вміють себе поводити, знають, що таке бути добрими, чемними, охайними. Відповідно до Базового компоненту щодо розвитку у дітей пізнавальної діяльності, збагачення знань про предмети, що їх оточують (меблі, посуд, іграшки, одяг) було проведено пізнавальну розвагу «Країна ображених речей». Виховували у дітей дбайливе ставлення до своїх речей, розвивали спостережливість, вчили вживати добрі слова (вихователі Вікторія Семененко, Вікторія Пастух, Юлія Юрковська та музичний керівник Олена Циба).

12:50 22.06.2021

Чарівний світ книги

03 червня вихованці Бобровицького закладу дошкільної освіти «Веселка» завітали до Комунального закладу «Публічна бібліотека». Під час екскурсії «Бібліотека запрошує найменших читачів», діти поринули у неймовірний книжковий світ. Бібліотекарі познайомили дітлахів із бібліотекою та її головною цінністю – книгою; організували для малят цікаву подорож книжковим містечком, завдяки якому діти познайомилися з історією виникнення книги, правилами користування бібліотекою та бережливим ставленням до книжок.

12:46 22.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь