Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Результат проведення ІІІ Міжнародного заняття доброти

Вже традиційно благодійний фонд за підтримки Міністерства освіти та науки України організовував 1-2 березня проведення в закладах дошкільної освіти Всеукраїнського заняття доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

10:33 20.04.2021

Захист освітян від коронавірусу є одним із пріоритетів МОН

Працівників освіти, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у 2021 році, за їхнім бажанням, щеплюватимуть вакциною CoronaVac проти COVID-19 виробництва Sinovac Biotech, що надійшла до України 25 березня 2021 року. 

12:35 14.04.2021

Участь у конкурсі імені Петра Яцика

Учениця 5 класу Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Тетяна СОКОЛОВА успішно пройшла усі чотири етапи у Марафоні з української мови імені Петра Яцика, що проходив у цьому році на платформі «HUMAN» і отримала відзнаку від організаторів Марафону.

14:32 12.04.2021

Акція «Поспішай творити добро»

  Члени волонтерського загону «Ватра» Рудьківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  спланували та результативно провели акцію «Поспішай творити добро».

11:06 08.04.2021

Ми – за чисте довкілля

Задумуючись над екологічними проблемами світу, перш за все потрібно дбати про чистоту тієї території, де ми проживаємо. Саме такі думки спонукали здобувачів освіти 1-2 класів Козацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів (учитель Моцак Т.М.) розробити та реалізувати проєкт «Ми – за чисте довкілля». Не поспішаймо викидати використані матеріали, а навпаки – дамо їм шанс на друге життя. З трубочок з-під одноразових паперових рушників можна створити ось такий весняний квітник, ще трошки фантазії та з пластикового контейнера вийде чудовий акваріум для рибок. У дітей багато задумів, щоб зробити наше довкілля чистішим.

10:40 08.04.2021

Участь у Марафоні знавців української мови імені Петра Яцика

У 2021 році вперше в Україні проходив відкритий Марафон знавців української мови імені Петра Яцика на платформі HUMAN. Змагання відбувалося у чотири етапи.  Загальна кількість учасників  становила 26 тисяч з України й півтори сотні з інших країн. Усі чотири етапи змогли подолати   11 555 учасників.

10:35 08.04.2021

Інсценізація казки "Теремок"

У Бобровицькому дошкільному закладі «Сонечко» у групі «Ягідка» відбулася інсценізація казки «Теремок» на новий лад (вихователь Дар’я Скороход) з метою ознайомлення дошкільнят  із прийомами інсценування добре знайомої казки. Дітки вчилися розвивати виразність мовлення, уміння передавати емоційний стан героїв, вправляти у наслідуваних рухах і голосових емітаціях, виховувати почуття товариськості та співчуття.

14:48 29.03.2021

Екологічна розвага «Економимо водичку – збережемо Землі личко»

З метою познайомлення дошкільнят із поняттям «економія»,  необхідністю води для всього живого на планеті,  розвивання логічного мислення, спостережливості, допитливості, бережного ставлення до води та природи в Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко»  в групі «Соняшник»  (вихователь Оксана Шило) відбулася екологічна розвага «Економимо водичку – збережемо  Землі личко».

15:31 24.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь