A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Святкування 1 вересня, Дня знань у закладах освіти

Дата: 06.09.2022 14:13
Кількість переглядів: 137

Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1: відбулися заходи з нагоди початку нового навчального року. Учні перших класів взяли участь у квесті «Подорож країною знань», здійснили цікаву подорож по різних шкільних осередках та отримали подарунки від депутата обласної ради Сергія Чубовського. Відбувся перший онлайн урок «Ми українці: честь і слава незламним!», головна мета якого є виховання гордості за свою незламну країну, за свій народ, який героїчно боронить свою Батьківщину. Даний захід спонукає до глибокої поваги до захисників, до збройних сил та шани до загиблих героїв України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Бобровицький ЗЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2: відбувся перший онлайн урок «МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ!» метою якого є виховання:
почуття гордості й приналежності до незламного українського народу, який героїчно боронить власну державу, і як наслідок – готовності до посильної участі у справі захисту суверенітету України та відновлення її територіальної цілісності, долучення до волонтерського руху, допомога армії;
глибокої пошани до загиблих героїв і вшанування їх світлої пам’яті;
поваги до Збройних сил України й усіх причетних до справи захисту нашої Вітчизни і вдячності їм;
співчуття до людей, скалічених війною, до родичів тих, хто загинув на війні, тих, хто втратив житло або був змушений його покинути;
стійкості до впливів пропаганди країни – агресора.

Бобровицький ліцей: для першокласників було проведено захоплюючий квест «Мандрівка країною Знань». У грі взяло участь дві команди «Нушики» та «Розумнички». Діти, залучившись підтримкою батьків та допомогою мам із цікавістю проходили станції: «Вереснева», «Шкільна», «Я люблю Україну», «Артистична», «Мальовнича», «Вірю – не вірю», «Танцювальна» та «Подарункова». На завершення команди були нагороджені грамотами та подарунками від депутата Чернігівської обласної ради Сергія Чубовського. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Пісківський ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені П.Г.Тичини: відбувся перший онлайн- рок "МИ УКРАЇНЦІ: ЧЕСТЬ І СЛАВА НЕЗЛАМНИМ". Онлайн - привітання зі святом за посиланням:  https://youtu.be/puehfE406KQ Також, для учнів 1 та 11 класу, 2 вересня відбувся святковий відкритий урок. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Марковецький ЗЗСО І-ІІІ ступепнів: проводилася традиційна лінійка до Дня знань: майбутні випускники-одинадцятикласники та першачки, їхні батьки та вчителі, староста сільського округу Тетяна Швачач. Багато подарунків отримали нові нушенятка.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Козацький ЗЗСО І-ІІІ ступенів:  свято першого дзвоника завжди було хвилюючим. Минулий рік був нелегким випробовуванням для кожного українця. Нажаль, навчальний рік завершився для кожного освітнього закладу – дистанційно. Ми, як і кожен свідомий українець віримо в те, що Україна буде жити в мирі, що кожен юний патріот вдало завершить своє навчання та рушить вперед за своєю дорослою мрією.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Кобижчанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів:  пройшло свято для 1, 9, 11 класів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Бобровицький ЗДО "Сонечко": День знань - чудове і веселе свято. Ми щиро вітаємо і бажаємо, щоб цей навчальний рік подарував безліч можливостей проявити свої здібності, таланти, творчість та фантазію. Міцного здоров'я та мирного неба!

Фото без опису

Рудьківський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів: у дружну шкільну родину прийняли 9 учнів. Побажали успіхів випускникам, почули напутнє слово вчителів, батьків.   https://youtu.be/3wIc0h3mkco


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь