A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Кольоровий тиждень

З 05 по 09 червня 2021 року у Бобровицькому дошкільному навчальному закладі я/с «Золотий ключик» пройшов наздвичайно цікавий і веселий кольоровий тиждень:

12:54 12.07.2021

Положення про з’єднаний клас (клас-комплект) початкової школи

Міністерство освіти і науки України оновило Положення про з’єднаний клас (клас-комплект) початкової школи. Віднині такий клас може бути створений у будь-якій початковій школі, а не лише у філії опорного закладу.

16:14 08.07.2021

Щодо організації харчування в закладах освіти

Міністерство освіти і науки та Міністерство охорони здоров’я надали спільне роз’яснення обласним, Київській міській державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування, засновникам закладів дошкільної, загальної середньої освіти щодо окремих питань організації харчування у 2021-2022 роках у закладах дошкільної, загальної середньої освіти. 

16:10 08.07.2021

Літо. Просто літо!

З метою створення  радісного настрою, захоплення й подиву від розмаїття барв, кольорів літа, удосконалення композиційних навичок, вміння створювати композицію на певну тематику, виховання акуратності та навчання дітей відчувати характер кольорів і створювати свій образ літа в Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Сонечко» вихованці малювали на асфальті крейдою «Літо. Просто літо!».

12:18 05.07.2021

Випускні - 2021

У закладах загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Бобровицької міської ради відбулися «ВИПУСКНІ-2021».

12:08 02.07.2021

Дорогі випускники, шановні вчителі!

Випускний - пам'ятна подія в житті кожного. Залишаючи стіни навчального закладу, ви - випускники, вступаєте в нове життя. Для випускників це свято відкриває шлях у самостійне життя, в якому потрібно реалізувати свої здібності, таланти і знання. Так нехай же майбутнє  буде світлим, а плани — грандіозними. Впевненості вам у власних силах і наполегливості в досягненні мети.

15:01 30.06.2021

Нагорода директору

За активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток громади, з нагоди 25-ї річниці Конституції України та Дня молоді нагороджений грамотою Бобровицької міської ради Коросташивець Ярослав Олександрович, директор Горбачівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

09:29 30.06.2021

День бантика

З метою організації дозвілля дітей, розвитку творчих здібностей, світогляду й логіки мислення, формування вміння дотримуватися правил колективної гри в Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» відбувся «День бантика» (музичний керівник Кузьменко А.А.).

15:27 29.06.2021

День Конституції України

З метою розширення знань дітей про Батьківщину – Україну, її символи; сприяння розвитку розповідного мовлення, пам’яті, слухової та зорової уваги; виховання патріотичних почуттів у Бобровицькому закладі дошкільної освіти «Сонечко» відбулася виховна година «День Конституції України» (музичний керівник Кузьменко А.А.).

12:31 29.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь