A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Переможці ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт МАН України

Дата: 08.03.2023 10:16
Кількість переглядів: 92

З 11 по 23 лютого 2023 року в м. Чернігів проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Переможцями конкурсу-захисту визнано членів команди закладів загальної середньої освіти Бобровицької  громади:

диплом І ступеня – Лагус Анну, ученицю 9 класу Бобровицького ліцею, відділення технічних наук, секція «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження» (науковий керівник Ященко Оксана Сергіївна);

диплом І ступеня – Шамич Вікторію, ученицю 11 класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1, відділення екології та аграрних наук, секція «Охорона довкілля та раціональне природокористування» (науковий керівник Ярош Лариса Володимирівна);

диплом ІІ ступеня – Герасименко Олександру, ученицю 9 класу Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, відділення хімії та біології, секція «Зоологія» (науковий керівник Колган Тетяна Миколаївна).

Юні дослідники представляли свої наукові проєкти у різних галузях науки під час постерних захистів та наукових конференцій. Усі роботи були цікавими з точки зору науки, актуальними та вирізнялися своєю новизною.

Кожен учасник, беручи участь у такому масштабному конкурсі, мав можливість поспілкуватися та отримати цінні поради для наукових досліджень від науковців Національного університету «Чернігівська політехніка», Національного університету «Чернігівський колегіум», ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського.

Результати конкурсу засвідчують про високий рівень знань здобувачів освіти, що є важливим вкладом задля Перемоги та ще раз доводить, що українці – незламна нація, яка міцно тримає не тільки воєнний, а й освітній та науковий фронт.

За словами членів журі  більшість робіт, представлених на конкурсі-захисті в цьому навчальному році мають практичне значення і можуть бути використані в умовах воєнного стану.

Вітаємо переможців ІІ етапу конкурсу і бажаємо творчого натхнення, нових відкриттів та перемоги на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь