A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Участь у загальнообласній акції «Мати Героя»

Дата: 15.05.2023 12:48
Кількість переглядів: 39

Відповідно до Указу Президента України від 10.05.1999 року № 489/99 14 травня 2023 року ми відзначали День матері – свято на честь матерів, вшанування материнства, материнських зв’язків та впливу матерів у суспільстві.

Фото без опису

Широкомасштабне вторгнення російської федерації в Україну спричинило значний ріст соціальної категорії матерів, чиї діти полягли, визволяючи Батьківщину від агресії окупанта. Неспровокована війна, позбавивши цих жінок найдорожчого – власних дітей, незаслужено забрала в них відчуття повноцінного материнства та його прояву – можливості отримати привітання на День матері.

Данину поваги жінкам особливої долі висловили здобувачі освіти Бобровицького ліцею, Бобровицького № 1, Бобровицького № 2, Озерянського, Кобижчанського, Марковецького, Рудьківського, Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Браницької, Петрівської гімназії, Ярославської філії І-ІІ ступенів Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1

Вони привітали матерів, чиї сини загинули під час визволення України. Подарували їм квіти та написали лист, в якому висловили подяку за синів, які з перших днів війни не роздумуючи ні хвилини, пішли захищати незалежність нашої Батьківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь