A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Цікава та пізнавальна екскурсія

Дата: 05.05.2023 14:20
Кількість переглядів: 110

Здобувачі освіти Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. П.Г.Тичини мали дуже багато цікавих зустрічей і приємних несподіванок під час поїздки до міста Бобровиці.
Екскурсія розпочалася у відділенні поліції, де сержант поліції Марина ФЕХАДА ознайомила учнів із своєю роботою, показала тир для навчальної й тренувальної стрільби, спортзал, штрафмайданчик, поліцейські машини. Діти були дуже зацікавлені розповіддю і в захопленні від побаченого.

Директор КЗ «Бобровицького історичного музею» Оксана НОСАЧ провела незабутній екскурс від найдавнішого минулого до сьогодення. Діти побували в різних історичних залах. Почули про минуле, реформу 1861 року, українську революцію, голодомор 32-33 років, про участь жителів Бобровиччини у Другій світовій війні, про Афганістан і Чорнобиль. Завершилась екскурсія у виставковій залі музею.

Гостинно відкрила двері Будинку дитячої творчості директор закладу Людмила КОСТЕНКО. Ірина НЕСТЕР навчала діток танцювати. Ангеліна МОРОЗ ознайомила з роботою гуртка англійської мови. Діти залюбки поспівали із Світланою ЮРЧЕНКО. Наталія ДЕНИСЮК показала майстер-клас з декоративно-прикладного мистецтва. Юлія ПУЛІНЕЦЬ, керівник гуртка «Творчий калейдоскоп», навчила виготовляти з паперу троянду 3D. Зачарувала дітей петриківським розписом Людмила ПІСКОВЕЦЬ. Разом з Галиною ЗАДОРОЖНОЮ  здобувачі освіти попрактикувалися у вмінні малювати весняні квіти.

Учнівський, батьківський та педагогічний колективи висловили щирі слова вдячності всім талановитим майстрам своєї справи за незабутні зустрічі і тепло їх сердець.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь