A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Зібрання членів клубу «Сузір’я» з нагоди Дня матері

Мама - головна людина у житті кожного з нас.  Вона подарувала нам життя, кожного дня огортає своєю турботою і любов'ю. 15 травня у стінах Олександрівської бібліотеки знову засвітилось "Сузір'я". Члени клубу зібрались з нагоди Дня матері. Голова зібрання Л.Жидка щиро привітала всіх зі святом: "Бути матір'ю - це найважливіше, священне і найвище, що може бути в житті. Від щирого серця вітаю вас з "професійним" святом, адже це робота 24/7 без відпусток та вихідних. Тож нехай ця робота, окрім клопоту та переживань, приносить колосальне задоволення, невичерпне натхнення, почуття гармонії та теплоти."

09:13 16.05.2023

З Днем матері вітали у бібліотеці

14 травня в сільській бібліотеці с. Горбачі було гамірно та святково. Влаштовано книжкову виставку «Як сонечко - рідна мати». Також діти разом з бібліотекарем привітали з Днем матері найстаршу маму в старостинському окрузі - Парасковію ЯРМОЛЕНКО! Були і квіти, і привітання, які лунали в цей святковий день для всіх наших найдорожчих мам!

14:12 15.05.2023

Відбувся благодійний концерт у Пісках

13 травня у селі Піски відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ.  Щирими оплесками глядачі супроводжували кожен номер концерту. Приємно, що захід відбувся у творчій співпраці народного жіночого ансамблю "Купальська квітка" міського будинку культури та новоствореного жіночого вокального ансамблю "Надія" Пісківського сільського будинку культури.

11:18 15.05.2023

Екскурсія у маєтку Катеринича

12 травня маєток Катеринича відвідали виконавчий директор ГО "Еко місто" Сергій БЕЗБОРОДЬКО,  начальник сектору сім’ї, молоді та спорту міської ради Валентин КРАВЧЕНКО та начальник сектору цифрової трансформації міської ради Віта МАЛЕНЬКА. Бібліотекар провела екскурсію маєтком.

11:10 15.05.2023

Окраса подвір’я бібліотеки – це доглянуті клумби

Бібліотечне подвір'я – це те, що першим побачить користувач бібліотеки, завітавши до неї. У кожного своя особиста думка про красу.... А квіти – то окраса життя. Не один раз влітку ми зупиняємо погляд на клумбах. Ці маленькі чарівні куточки природи є справжніми відбитками культури їх господарів, дзеркальним відображенням їх охайності, смаку. Наші клумби є окрасою не лише бібліотечної території, а й усієї центральної вулиці міста.

10:54 15.05.2023

Відбувся благодійний концерт з нагоди Дня матері

День матері, мабуть, одне з найтепліших і найщиріших свят, адже кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. Саме з нагоди Дня матері  12 травня в приміщенні Бобровицького міського Будинку культури відбувся благодійний концерт «Любов до матері – це святе почуття».

17:13 12.05.2023

Зустріч у бібліотеці для дітей

У другу неділю травня українці відзначатимуть день найдорожчої у житті людини – мами. Саме мама – перша людина, яка співає колискові та читає казки.  11 травня, напередодні свята «Дня Матері», у бібліотеці для дітей відбулася тематична зустріч із учасниками клубу «Талановиті рученята». Бібліотекарі провели огляд літератури, представленої на книжковій виставці "Матусенько, голубонько, благословенна тричі будь!", та розповіли дітям  цікаві фактів про тенденції святкування Дня Матері.

08:44 12.05.2023

Кобижчанська бібліотека працює для читача

Бібліотека - це модно, затишно, комфортно. Зараз бібліотека повинна вижити і довести, що вона необхідна суспільству. Основний принцип Кобижчанської сільської бібліотеки - «Все для читача». Хтось із класиків сказав: «Щоб запалити інших, треба самому горіти, а не тліти», - тому не жалійте тепла свого серця, світла свого розуму в роботі з дітьми, і вони зроблять наш світ прекраснішим, світлішим і добрішим.

08:12 12.05.2023

Дякуємо за допомогу!

Працівники музеїв Бобровицької громади щиро дякують волонтерці Irina Nikiforova, Центру допомоги мистецтву України #UkraineArtAidCenter, Міністерству культури Німеччини за надану гуманітарну допомогу, а саме: пакувальні матеріали, генератор, лед-лампи, повербанки та інші засоби для безпечного зберігання музейних експонатів. 

16:18 11.05.2023

Вітаємо з перемогою у Міжнародному фестивалі!

Вітаємо ученицю Бобровицької школи мистецтв Вікторію ЖАКОВУ та колектив «Містерія» класу театрального мистецтва із зайнятими I місцями в Міжнародному фестивалі-конкурсі "Stars Art Fest".

09:24 11.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь