A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ культури та туризму

Оголошення

Запрошуємо всіх бажаючих на благодійну концертну програму до Дня матері «Любов до матері – це святе почуття», яка відбудеться у приміщенні Бобровицького міського Будинку культури 12 травня о 15:00. Вхід – 50 гривень. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.

09:23 11.05.2023

Вітаємо переможців конкурсу

Вітаємо дорогих наших зірочок Катю ЯРОШЕНКО, Машу ДІЧЕВСЬКУ та Аліну МИКИТЕНКО з перемогою у Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв "Дивограй"! Ви молодці! Радіємо вашим успіхам! Бажаємо нових творчих злетів, натхнення, позитивних емоцій та здійснення мрій. Пишаємося вами!

10:10 10.05.2023

Творчий звіт у школі мистецтв

6 травня відбувся творчий звіт фортепіанного відділу Бобровицької школи мистецтв. Свої досягнення за роялем презентували талановиті учні, переможці обласних, всеукраїнських, міжнародних конкурсів! Бажаємо всім учням і їх викладачам Аллі ТЕРЕЩЕНКО, Людмилі ЕПІК, Валентині ЮВЖЕНКО, Денису КУМКО натхнення, творчих звершень і перемог!

09:31 09.05.2023

Заходи у бібліотеках до Дня пам’яті та примирення

Цього року 8 травня, в День пам’яті та примирення, Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. До цієї дати в бібліотеках влаштовано: викладки літератури «Не загасити пам’яті вогонь…», «Пам'ять про незабутнє»; книжкові виставки «Пам'ять серця, пам'ять сивини, пам'ять тих, хто не прийшов з війни», «Щоб не стерлась пам'ять забуття», «Рідну землю вони боронили», «Немеркнуче світло великого подвигу», влаштована Алея слави «Нехай світла пам'ять про перемогу бринить у живому вогні».

17:00 08.05.2023

Екскурсія у музеї

04 травня 2023 року Бобровицький історичний музей відвідали учні 1-4 класів Пісківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.  Директор музею Оксана НОСАЧ розповіла дітям про минуле Бобровицького краю та ознайомила з експозиціями та виставками закладу. 

16:46 08.05.2023

Кобижчанську сільську бібліотеку відвідали першокласники

Кобижчанська сільська бібліотека дуже шанобливо ставиться до читачів-першокласників. Сьогодні на екскурсію до бібліотеки завітали найменші учні школи – першокласники (1-а клас з класним керівником Оксаною ГЛУШКО). Маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися про походження слова «Бібліотека»; про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні; про правила поводження з книгою, та як потрібно вести себе у бібліотеці, а чого не слід робити. Крім того, пройшлися вулицями «казкового містечка» – бібліотеки. Заглянули до «чарівних палаців» – стелажів, на яких живуть наші друзі – книжки.

14:46 04.05.2023

Конкурс дитячого малюнка

Нещодавно комісія КЗ «Публічна бібліотека» Бобровицької міської ради підвела підсумки районного етапу обласного конкурсу дитячого малюнка «Я намалюю Україну без війни» до Міжнародного Дня захисту дітей, який проводиться з метою виховання національно-патріотичних почуттів та любові до України, надання можливості дітям висловити думки і власне світобачення через малюнки, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність.

11:10 04.05.2023

Екскурсія до бібліотеки

Сьогодні до бібліотеки завітали учні 5-А класу Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 з вчителем Валентиною ІВАНЧЕНКО. Бібліотекарі ознайомили дітей з роботою бібліотеки, продемонстрували книжкові виставки та тематичні полиці, ігрові зони, проінформували про нові надходження дитячої літератури та провели незвичайний майстер-клас з малювання кавою. Техніка малювання кавою дозволяє висловити свої емоції, почуття, а приємний аромат  заспокоює та надихає.

10:37 04.05.2023

Учні класу духових інструментів стали переможцями конкурсу мистецтв!

Вітаємо учнів класу духових інструментів Бобровицької школи мистецтв Богдана КУХАРЕНКА, Михайла КОСТЕНКА, Алісу ОВЧИННІКОВУ з ПЕРЕМОГОЮ в I Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв "Дивограй". Бажаємо лауреатам 1-х премій, їх викладачу Володимиру ТЕРЕЩЕНКУ та концертмейстеру Оксані БІБІ творчого натхнення та подальших перемог!

08:27 04.05.2023

Дякуємо за новий ксилофон!

Викладачі  Бобровицької школи мистецтв відділу культури  та туризму Бобровицької міської ради, учні та батьки щиро дякують керівництву Бобровицької міської ради за допомогу в придбанні  ударного музичного інструменту – КСИЛОФОНА.

10:50 02.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь