A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

День Гідності та Свободи - символ боротьби та перемоги

Дата: 21.11.2023 16:35
Кількість переглядів: 41

21 листопада ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Цей день – символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу. Всупереч жорстокому тиску антидемократичного режиму, українці      об ’єдналися і відстояли своє право на вибір достойного життя та майбутнього. На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.

Революція Гідності сколихнула країну хвилею нечуваного патріотизму і показала важливість національної ідеї. Нині триває за неї боротьба. Наше суспільство здобуло право на зміни. Україна заплатила високу ціну за свій європейський вибір на Майдані і продовжує платити у війні.

З нагоди цієї знакової події  у Кобижчанській сільській бібліотеці створено інформаційну зону «Хто за свободу вийшов проти смерті, тому немає смерті на землі», у Козацькій сільській бібліотеці проведено годину спілкування «Вкотре «Воля чи смерть – терезів безупинне гойдання», у Бригинцівській сільській бібліотеці влаштовано книжкову викладку та проведено патріотичну годину «Незламний дух нескореної нації», у КЗ "Публічна бібліотека" - книжкову виставку "День Гідності та Свободи". Також влаштовані викладки літератури у Пісківській, Олександрівській, Рудьківській, Старобасанській, Свидовецькій, Марковецькій сільських бібліотеках та відбулося покладання квітів до меморіалів загиблих воїнів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь