A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

В Бобровицькій громаді працює мобільний сервісний центр МВС

Сьогодні у Бобровицькій громаді знову працює мобільний сервісний центр Регіонального сервісного центру МВС України в Чернігівській області. Виїзний прийом проходить біля Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Бобровицької міської ради за адресою: м. Бобровиця, вул. Лупицька, 4, із 10.00 до 15.00 год.

11:31 27.04.2023

Діалоговий захід з питань адміністративних послуг

Проблеми надання адміністративних послуг обговорили понад 120 представників органів місцевого самоврядування, військових адміністрацій населених пунктів, Міністерства юстиції України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, ГО «Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг», ЦНАПів.

14:22 30.03.2023

"Свій до свого по СВОЇ"

20- 21 березня у Львові пройшов Форум цифрових громад 2023 за підтримки проєкту EGAP  Фонду Східна Європа у співпраці з  Міністерством цифрової трансформації. Участь у роботі форуму прийняли начальник відділу ЦНАП Ольга Шилко та завідувачка сектору цифрової трансформації Віта Маленька. Мова йшла про доступність послуг, відкритість влади, розширення  функцій ЦНАПів, цифрову безпеку, цифрову комунікацію з громадою, е-демократію, цифрові простори, цифрову освіту.

08:48 22.03.2023

Відділ "ЦНАП" отримав спеціалізоване обладнання "ПАРМ "Мобільний офіс"

Міська рада і цього року продовжує активну співпрацю з міжнародними програмами задля розвитку громади і покращення якості надання послуг населенню. У рамках співпраці з проєктом "Программа ЄС Міцні регіони - Спеціальна программа підтримки України" відділ ЦНАП Бобровицької міської ради отримав спеціалізоване обладнання "Портативне автоматизоване робоче місце "Мобільний офіс". ПАРМ "Мобільний офіс" надасть можливість створити пересувне робоче місце адміністратора ЦНАП для роботи з клієнтами, які мають потребу отримати послуги за межами центрального офісу, яким важко залишати свої домівки та населені пункти.

18:16 17.03.2023

Розпочала роботу навчальна платформа для керівників ЦНАП

У конкурсному відборі заявок на участь у  Навчальній платформі для керівників ЦНАП  в межах шведсько-українського проекту PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» стала переможцем начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Ольга ШИЛКО. Сьогодні робота розпочалась із тренінгу «ЦНАП сьогодення і особистість керівника». Також програма навчальної платформи включає: тренінговий курс «Ефективний керівник ЦНАП»; окремі вебінари на теми, що стосуються роботи керівника ЦНАП; зустріч з психологічної підтримки; зустріч з обміну досвідом.

10:23 09.03.2023

Модернізація інформаційної системи «Вулик»

У кінці 2022 року стартував фінансований Європейським Союзом проєкт «Підтримка ЄС цифрової трансформації України» DT4UA. Він є черговим етапом підтримки ЄС України у цифровій сфері, яка стала ще важливішою для держави та суспільства з огляду на війну та спричинені нею переміщення мільйонів людей та тисяч бізнесів.

16:31 18.01.2023

Проставлення апостиля

Відповідно до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2003 №61 «Про надання повноважень на проставлення апостиля, передбаченого Конвенцією, що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів» повноваження на проставлення апостиля надано:

16:36 17.01.2023

Участь у програмі EGAP

З 31 громади Чернігівської області, які подали заявки до участі у конкурсному відборі пілотних громад програми EGAP, що реалізується Фондом Східна Європа у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, в проєкт відібрано 4 громади в т.ч. і Бобровицька громада.

10:39 17.01.2023

Пакунок малюка

Нагадуємо, що при народженні дитини кожна сімʼя має право на одноразову допомогу ,,пакунок малюка” у натуральній або грошовій формі.

15:42 14.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь