A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Якщо ви втратили роботу через війну — оформте допомогу по безробіттю в Дії

      У застосунку та на порталі Дія відтепер можна оформити статус безробітного та отримувати щомісячну допомогу. Послуга працює, як завжди, за декілька кліків. Хто може скористатися ?  Українці, які були офіційно працевлаштовані, але втратили роботу через війну, або не можуть продовжувати діяльність як ФОП через воєнний стан і зареєстровані на тимчасово окупованих територіях чи там, де ведуться активні бойові дії.

10:27 21.05.2022

Вітаємо з Днем вишиванки!

      Вишиванка - це код української нації, святиня, що символізує зв’язок поколінь, безцінний спадок українців. Наша вишиванка є символом української нескореності, свободи, солідарності з українцями іноземців, які цього дня також одягають вишиті сорочки аби висловити свою підтримку, що вони на українській стороні в протистоянні з росією. 

12:03 19.05.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Скористайтеся платформою єДопомога! https://groshi.edopomoga.gov.ua/#inter  Соціальні допомоги постраждалим від війни. Інформація про виплати, допомогу та отримання статусу ВПО.

12:15 13.05.2022

Розширено список змін, які можна внести про ФОП на порталі Дія

     Гарна новина для підприємців! Тепер на порталі Дія можна внести зміни до ПІБ та місцеперебування ФОП. Раніше послуга була доступна тільки офлайн і коштувала 250 грн. На порталі Дія ви можете отримати її дистанційно за 190 гривень.

12:24 07.05.2022

Звітуємо про роботу ЦНАП за квітень 2022 р.

      В умовах воєнного стану відділ ЦНАП Бобровицької міської ради попри задекларовану 301 адмінпослугу, обмежений в доступі до окремих реєстрів і як результат до надання пов’язаних з реєстрами адміністративних послуг. В квітні було відновлено можливість здійснення окремих реєстраційних дій у сфері бізнесу, надання послуг у сфері безпеки життєдіяльності, адміністратори знову розпочали приймати документи на послуги Державної міграційної служби.

12:25 06.05.2022

Відтепер знову можна отримати довідку про відсутність судимості за лічені хвилини

       Йдеться про сервіс https://vytiah.mvs.gov.ua/app/landing, за допомогою якого громадяни України можуть замовити витяг про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність/наявність судимості або обмежень, передбачених кримінально-процесуальним законодавством України.  Аби отримати послугу, необхідно увійти до «Особистого кабінету» за допомогою кваліфікованого електронного підпису та подати запит. Витяг з’являється в електронному вигляді з QR-кодом, що дає змогу перевірити чинність документу.

12:36 04.05.2022

Поновлення послуг ЄДР

Наказом Міністерства юстиції України від 25.04.2022 №1621/5 у відділі ЦНАП Бобровицької міської ради поновлено надання адміністративних послуг з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, а саме:

09:53 28.04.2022

Поновлення послуг ДМС

     Кожною клітинкою, усім серцем  і душею вболіваємо за Україну. Віримо у Збройні сили України і в нашу  Перемогу! Продовжуємо роботу по розширенню адміністративних послуг в умовах військового стану. Так знову доступна адміністративна послуга  02-01 Вклеювання до паспорта громадянина України (у формі книжечки) фотокартки при досягненні громадянином 25- або 45-річного віку.

08:49 28.04.2022

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

Набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України «Про реалізацію спільного з Всесвітньою продовольчою програмою ООН проекту щодо додаткових заходів із соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб» від 15 квітня 2022 р. № 446.  Кабінет Міністрів України погодився з пропозицією Міністерства соціальної політики щодо реалізації спільного проекту Всесвітньої продовольчої програми ООН щодо додаткових заходів із соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, відповідно до обміну листами між Урядом України та Всесвітньою продовольчою програмою ООН від 26 лютого 2022 р., з урахуванням того, що:

08:30 25.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь