A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Комп'ютерна техніка для відділу ЦНАП в рамках співпраці з Проєктом PROSTO

Відділ ЦНАП Бобровицької міської ради активно співпрацює з  шведсько-українським  Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» і в рамках співпраці отримав комп’ютерну техніку для облаштування двох робочих місць працівників ЦНАП та ноутбук.

12:13 27.07.2023

Відділ ЦНАП Бобровицької міської ради отримав паспортну станцію в рамках програми EGAP

Відділ ЦНАП Бобровицької міської ради у рамках співпраці з Програмою EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа  у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України, отримав обладнання для оформлення та видачі паспортів. Воно було необхідним адже через війну, в рамках оптимізації державних структур, місцевий відділ Державної міграційної служби, де надавали цю послугу, припиняв роботу, а щоб скористатися такою послугою, жителі змушені були їздити за десятки кілометрів.

16:55 24.07.2023

Послугу єМалятко відтепер можна отримати в пологовому відділенні КНП ”Бобровицька опорна лікарня”

Для забезпечення належної доступності адміністративних послуг мешканцям Бобровицької міської територіальної громади послугу єМалятко відтепер можна отримати в пологовому відділенні КНП ”Бобровицька опорна лікарня” завдяки роботі ПРМ “Мобільний кейс”.

09:50 19.07.2023

13.07.2023 р. у Бобровицькій громаді працює мобільний сервісний центр МВС України в Чернігівській області

Виїзний прийом проходиться біля Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Бобровицької міської ради за адресою: м. Бобровиця, вул. Лупицька, 4, із 10.00 до 16.00 год.

12:20 13.07.2023

До відома громадян!

13.07.2023 р. за адресою: м.Бобровиця, вул. Лупицька 4, біля відділу ЦНАП Бобровицької міської ради буде працювати мобільний сервісний центр МВС у Чернігівській області.

12:36 03.07.2023

В Бобровицькій громаді продовжують покращувати доступ населення до адміністративних послуг

Послуга пересувного робочого місця “Мобільний кейс” дає змогу надавати окремі види послуг маломобільним групам населення в них дома, на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров”я.

15:03 26.06.2023

Інформацію про житлову субсидію можна переглянути в особистому кабінеті на порталі ПФУ

Пенсійним фондом  України реалізовано можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій.

09:38 19.06.2023

Відтепер онлайн-сервіс «Перевірка стану оформлення документів» інформуватиме про відмову в оформленні ID-картки або закордонного паспорту

Щоб дізнатися, на якій стадії виготовлення документи, українці активно користуються онлайн-сервісом «Перевірка стану оформлення документів» https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html на офіційному сайті ДМС.

09:33 16.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь