A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Витяг з реєстру територіальної громади замість відмітки про місце проживання в паспорті

Нагадуємо, що з 01.12.2021 року при реєстрації або ж знятті з реєстрації місця проживання відповідний штамп до паспорта громадянина України не вноситься. Це передбачено Законом України № 1871-ІХ від 05.11.2021 року «Про реалізацію публічних електронних послуг з реєстрації та декларування місця проживання в Україні». Єдиним джерелом інформації про місце проживання особи відповідно до цього Закону став електронний реєстр територіальної громади, дані з якого входять до Єдиного державного демографічного реєстру. Ось чому орієнтуватися на відмітку у паспорті, яка зроблена до 01.12.2021 року, не можна.

08:49 16.06.2023

Відбулися Конгресові слухання щодо державної реєстрації актів цивільного стану

Відбулися Конгресові слухання щодо викликів та можливостей ефективного здійснення окремих повноважень у сфері державної реєстрації актів цивільного стану органами місцевого самоврядування.

16:32 06.06.2023

В ЦНАПі проводиться прийом громадян спеціалістами ПФУ щопонеділка

Щопонеділка з 08-30 до 13-00 у відділі ЦНАП Бобровицької міської ради проводять прийом громадян спеціалісти відділу обслуговування громадян Бобровицького сервісного центру № 10 Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області .

12:50 29.05.2023

Як замовити послугу ПВРМ “Мобільний кейс”?

Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» Бобровицької міської ради із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс» затверджене рішенням 25 сесії Бобровицької міської ради 8 скликання від 27.04.2023р № 1348-25/VIII.

11:07 29.05.2023

ПОДЯКА

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердив бобровичанин Володимир ГАЛИЧ, котрий надав квіти для упорядкування клумб біля будівлі ЦНАП. Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за розвиток громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців.

11:02 25.05.2023

Відтепер працівники ЦНАПу Бобровицької громади можуть відвідувати маломобільні верстви населення та надавати послуги за адресою проживання

Це стало можливим за підтримки Програми GIZ “Міцні регіони - Спеціальна програма підтримки України” за сприянням якої у ЦНАПі з’явилась мобільна валіза. Сьогодні, за зверненням доньки, спеціалістами відділу ЦНАП було надано адміністративні послуги соціального характеру за місцем проживання її батькам.

15:31 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь