A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Захід з обговорення доступності послуг в Україні

Проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні», у партнерстві з Мінцифри, з метою ефективного виявлення актуальних проблем політики у сфері адміністративних послуг, що стануть основою для підготовки нової редакції Білої Книги, проведено захід з обговорення бар’єрів, які перешкоджають інтеграції послуг та більш якісному обслуговуванню громадян у ЦНАП.

16:10 21.09.2023

Приклад успішного ЦНАПу – мотивація до оволодіння фаховими компетентностями

20 вересня викладачами обліково-економічних дисциплін Юлією Петренко та Ольгою Хуртепою проведено бінарне заняття з дисциплін “Вступ у спеціальність “ та “Статистика “ для студентів груп Ф-21 та О-21 на базі Центру надання адміністративних послуг Бобровицької міської ради.   Ольга Шилко, керівник ЦНАПу, ознайомила студентів з усіма видами адміністративних послуг ,які надає ЦНАП, наявними сервісами і мобільним кейсом. А тут ,справді, є чим пишатися. Про високу результативність діяльності колективу ЦНАП свідчать нагороди, а саме: відділ ЦНАП Бобровицької міської ради став переможцем у всіх номінаціях у Всеукраїнському конкурсі для Центрів надання послуг, що працюють в інформаційній системі “ ВУЛИК “, який проводився проєктом EGOV4 UKRAINE; у 2020 році – перемога у Всеукраїнському конкурсі “Дієва громада “, у 2021 році ЦНАП увійшов до 10 кращих в Україні, у 2022 році – перемога у програмі EGAP проєкту Східна Європа “Цифрова громада “.   Захоплююча розповідь Ольги Шилко з практичними завданнями в ігровій формі відклали лише позитивні вражання і бажання набувати фахових компетентностей.   Вкотре переконуємося, що успішно проведене заняття – шлях до формування конкурентноспроможного фахівця.   Юлія Петренко та Ольга Хуртепа, викладачі економічно-облікових дисциплін    

19:58 20.09.2023

Ознайомлення працівників ЦНСП з послугою "Мобільний адміністратор"

Соціальних працівників та фахівців із соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради спеціалісти відділу ЦНАП ознайомили з порядком надання нової послуги “Мобільний адміністратор”, адже це наступний крок органу місцевого самоврядування на шляху доступності до адміністративних послуг осіб, які не здатні самостійно відвідати ЦНАП чи його територіальні підрозділи.

20:55 08.09.2023

Послуги з оформлення та видачі паспорта

Центр надання адміністративних послуг Бобровицької міської ради розпочав надавати послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

12:34 06.09.2023

Зустріч керівників ЦНАП деокупованих громад з представниками міністерств

28-30 серпня у Києві, керівництво ЦНАП деокупованих та постраждалих громад обговорили з представниками міністерств питання інтеграції послуг і надання послуг за ветеранським напрямком.   З вітальним словом до учасників звернулася Марина Бобраніцька, начальниця управління системного розвитку надання адмінпослуг Мінцифри: «В Україні створено близько 3700 точок доступу до послуг! Це центри надання адміністративних послуг, їх територіальні підрозділи, віддалені робочі місця та мобільні ЦНАП. Нажаль, майже 400 з них не функціонують у зв’язку з руйнуваннями і пошкодженнями. Тож наша головна мета – відновити та максимально наблизити послуги до мешканців громад, забезпечити комфортне та безпечне перебування клієнтів під час обслуговування у ЦНАП. Це передбачає і забезпечення обладнанням офісів, зокрема й місць для самообслуговування та цифрової освіти, запровадження нових послуг, обумовлених викликами сьогодення, навчання адміністраторів. Особливу увагу ми приділяємо безбар'єрності, адже цей аспект є базовим у роботі будь-якого державного сервісу».   В рамках заходу відбулася зустріч з Тетяною Калитою, заступницею міністра у справах ветеранів України, під час якої учасники обговорили практичні кейси щодо співпраці Центрів з військоматами та сформували перелік ключових питань для вирішення.   «Ми бачимо широкий спектр завдань, які необхідно вирішити для надання ветеранам якісних послуг. Запровадження в ЦНАП єдиної точки входу для отримання послуг за ветеранським напрямом – дуже масштабний проєкт, який є основним пріоритетом нашої роботи. Спільно з практиками, експертами та донорами працюємо над розробкою механізмів, які створять ефективну систему, релевантну реальним запитам та потребам», наголосила Тетяна Калита.   Дякуємо керівництву ЦНАП, представникам обласних адміністрацій та міністерств за активну участь, відкритість до пропозицій та спільний плідний діалог.   Міністерство цифрової трансформації України Дія.Центр Мінветеранів  

20:39 03.09.2023

Співпраця ЦНАП Бобровицької міської ради з проєктом PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні»

Відділ ЦНАП Бобровицької міської ради прийняв участь у відборі громад, що проводив проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» для реалізації кампаній спрямованих на посилення інформування та обізнаності громадян про адміністративні послуги.

15:21 18.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь