Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

24 ЛЮТОГО У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

24 ЛЮТОГО У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОЧІКУЄТЬСЯ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області попереджає водіїв про погіршення погодних умов, що може вплинути на обстановку на автошляхах області. 24 лютого у з'вязку з переміщенням активного циклону з заходу на території України очікуються складні погодні умови. Пориви вітру 17-22 м/с, вночі на Правобережжі, вдень в Україні сильний вітер 25-28 м/с. Вночі в західних, північних областях, вдень на Лівобережжі значні опади. По Чернігівській області ускладнення погодних умов очікується близько 5-ї - 8-ї години ранку. Йтиме сніг та мокрий сніг. Сильний вітер може стати причиною утворення переметів, а коливання температур - утворення слизькості на дорожньому покритті.

08:24 24.02.2020

…Небесна сотня – це наш біль і наша гордість

…Небесна сотня – це наш біль і наша гордість

Минає шість років найдраматичнішої події сучасної історії України. Події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ. На Майдані загинули понад сотня українських патріотів – Героїв Небесної Сотні – сміливих, вольових, мужніх, незалежних, цілеспрямованих, справедливих, чиї серця були переповнені щирою любов’ю до України. Вони віддали своє життя, відстоюючи ідеали демократії, європейський вибір, гідне майбутнє для наступних поколінь.

11:44 20.02.2020

До Дня Героїв Небесної Сотні

До Дня Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України. Увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на державному рівні передбачено розпорядженням Кабінету Міністрів України “Про затвердження плану заходів із вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні на період до 2020 року” від 23 серпня 2017 року №574-р.

09:02 20.02.2020

Шановні земляки!

Шановні земляки!

У ці скорботні дні вшанування відваги, сили духу і стійкості ми молитовно звертаємось у пам’яті до усіх борців, які віддали життя під час Революції Гідності. Розумію, що воля і незалежність не дарується, її здобувають, виборюють віками. І наша історія навічно закарбувала в пам’яті народу імена патріотів, які до останнього подиху відстоювали й сьогодні продовжують боронити незалежність рідної землі.

08:04 20.02.2020

Про ефективне управління людьми дізналися представники громад Чернігівщини

Про ефективне управління людьми дізналися представники громад Чернігівщини

У вівторок, 18 лютого, у Чернігівському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся тренінг на тему «Управління людськими ресурсами в ОТГ». Учасниками заходу стали представники об’єднаних територіальних громад Чернігівської області. Ірина Кудрик, директорка Чернігівського РО, у вступному слові розповіла про діяльність Програми та підтримку процесу реформування органів місцевого самоврядування. «Основна наша увага найближчим часом буде приділена розвитку людського потенціалу об’єднаних територіальних громад», - підкреслила вона. І додала, що тема семінару «Управління людськими ресурсами» є дуже важливою, оскільки люди – це найціннішій ресурс громади.

11:44 19.02.2020

Патронатна сім’я — реальна альтернатива будинку дитини

Патронатна сім’я — реальна альтернатива будинку дитини

17 лютого, відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань влаштування дітей у сімейні форми виховання в контексті реформування будинків дитини. У заході взяли участь уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, заступник міністра соцполітики Олег Коваль та замміністра охорони здоров’я Дмитро Луфер. Від Чернігівщини — представники профільних структурних підрозділів.

08:24 19.02.2020

Відкритий чемпіонат  Бобровицької міської ради з футзалу

Відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з футзалу

      З  26 січня і по 16 лютого 2020 року у спортивному залі Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової відбулися ігри відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з футзалу. Дев’ять команд визначали найсильнішого.

17:00 18.02.2020

Проведено нараду з в.о. старостами

Проведено нараду з в.о. старостами

18 лютого відбулася нарада з в.о.старостами старостинських округів Бобровицької міської ради, яку провела керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Наталія Сонець. Наталія Миколаївна дала роз’яснення про порядок підготовки листів до центру пробації при організації громадських робіт та ведення книг по господарського обліку.

14:20 18.02.2020

Міські Програми, виконання бюджету та інші поточні питання  розглянули на засіданні виконкому

Міські Програми, виконання бюджету та інші поточні питання розглянули на засіданні виконкому

Сьогодні в актовому залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. На порядку денному було розглянуто 37 проєктів рішень. Виконавчий комітет міської ради погодив проєкти рішень міської ради «Про звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за підсумками 2019 року» та «Про звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік».

12:54 18.02.2020

Чернігівщина – третя серед областей за урожаєм зернових

Чернігівщина – третя серед областей за урожаєм зернових

За підсумками 2019 року Чернігівська область має третю позицію в Україні за валовим збором зернових та зернобобових культур. Урожай – майже 5 мільйонів тонн – рекордний для Чернігівщини. Показник попереднього року вдалося перевищити на 83 тисячі тонн.

09:06 18.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано