Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Перший випадок короновірусу в Україні: ситуація під контролем медиків та уряду

Перший випадок короновірусу в Україні: ситуація під контролем медиків та уряду

В Україні зареєстрований випадок захворювання на COVID-19, спричинений новим коронавірусом. Хворий госпіталізований 29 лютого. Дослідження референс-лабораторії Центру громадського здоров’я показали позитивний результат вчора ввечері. Усі контактні особи знаходяться під наглядом лікарів-епідеміологів. Зразки відправлені до ВООЗ. Захворювання виявлене у чоловіка, який у лютому здійснював поїздку до Італії. Хворий повертався в Україну літаком із Італії через місто Сучава (Румунія). До міста Чернівці 26 лютого разом із дружиною прибув власним автомобілем через КПП «Порубне». Жінка та чоловік пройшли температурний скринінг, жодних симптомів гострого респіраторного захворювання у них не виявили. Їм надали пам’ятку про самоізоляцію. Про це на брифінгу повідомив заступник Міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

16:54 03.03.2020

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Вчора, міський голова Тетяна Ковчежнюк взяла участь у засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при районній державній адміністрації щодо запобігання виникненню надзвичайної ситуації внаслідок можливого поширення на території району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

12:28 03.03.2020

Прямий зв'язок!

Прямий зв'язок!

11 березня 2020 року з 11 год. до 13 год., відбудеться прямий зв’язок населення громади з міським головою Тетяною Ковчежнюк, за телефоном 2-55-94  

09:04 03.03.2020

Триває обговорення змін до Конституції в частині децентралізації

Триває обговорення змін до Конституції в частині децентралізації

Публічні обговорення змін до Конституції України в частині децентралізації стартували в Києві 25 лютого. З 27 лютого розпочалися регіональні обговорення конституційного забезпечення децентралізації. Планується, що в березні представники місцевого самоврядування з усіх регіонів ще раз зберуться в Києві, щоб підсумувати результати публічних обговорень. Далі до процесу долучаться науковці та парламентські фракції, які готуватимуть текст майбутніх конституційних змін. Наступний етап – внесення законопроєкту змін до Конституції України на розгляд Верховної Ради. До широкого діалогу з усіма зацікавленими сторонами залучені всі регіони України. Вже відбулися публічні обговорення в Краматорську, Сєвєродонецьку, Херсоні, Харкові за участі представників органів державної влади та місцевого самоврядування, асоціацій місцевого самоврядування, міжнародних організації та установ, експертної спільноти, громадськості.

17:03 02.03.2020

Марківчани цього року зиму проводжали, весну зустрічали і кавою від Бобровицького земляцтва смакували…

Марківчани цього року зиму проводжали, весну зустрічали і кавою від Бобровицького земляцтва смакували…

В останній день зими марківчани та гості села були запрошені до сільського будинку культури на святковий концерт. Чарівні ведучі Аня Борисенко та Альона Кононіченко не тільки майстерно оголошували номери програми, а й самі виконували сучасні пісні. Чарували своїм співом та танцювальними рухами учасники фольклорного ансамблю «Марківчанка», керівником якого є Ганна Трегуб. Вразила своєю артистичністю Тамара Федорчак, яка прочитала поезію про маму. А Ольгу Магденко, що  дарувала дотепний гумор, тривалий час не відпускали глядачі зі сцени. Приємний пісенний сюрприз підготував Олександр Данильченко, який виконав декілька пісень про жінок та закликав усіх чоловіків кохати, поважати та берегти своїх коханих.

15:40 02.03.2020

Пройшла нарада щодо основних пріоритетних об’єктів, які реалізовуватимуться у 2020 році

Пройшла нарада щодо основних пріоритетних об’єктів, які реалізовуватимуться у 2020 році

Сьогодні, міський голова Тетяна Ковчежнюк провела нараду за участі заступників міського голови, начальників відділу освіти; бухгалтерського обліку, звітності та господарських питань; будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою; фінансового управління щодо основних пріоритетних об’єктів, які реалізовуватимуться у 2020 році.

14:15 02.03.2020

Проведено щотижневу оперативну нараду при міському голові

Проведено щотижневу оперативну нараду при міському голові

2 березня відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя громади, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти. Традиційно на нараді було заслухано загальний відділ про стан виконавської дисципліни та виконання доручень міського голови, а також обговорені звіти керівників відділів і плани роботи на поточний тиждень.

11:35 02.03.2020

В Україні діють заходи щодо недопущення появи та поширенню коронавірусу

В Україні діють заходи щодо недопущення появи та поширенню коронавірусу

Для запобігання занесення на територію України вірусу COVID-19, у пунктах пропуску, в аеропортах країни та на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил та на адмінмежі з окупованим Кримом  – продовжується проведення температурного скринінгу.  За повідомленням МОЗ, за 3 доби перевірено більше 160 тисяч людей. До перевірки залучені працівники Державної прикордонної служби та медичні працівники. У випадку виявлення ознак гострих вірусних захворювань у людини проводяться додаткові дослідження.

10:53 02.03.2020

У Бобровицькій громаді тривають сходи громадян

У Бобровицькій громаді тривають сходи громадян

Про свою роботу цього тижня звітували виконуючі обов’язки старост Козацького, Пісківського та Сухинського старостинських округів. Жителям округів доповіли про здійснені на підпорядкованих територіях заходи з благоустрою, серед яких – освітлення вулиць, упорядкування сміттєзвалищ, видалення аварійних дерев,  благоустрій кладовищ та ін. Учасники сходів піднімали питання подальшого освітлення вулиць населених пунктів, ремонту доріг. Щодо вирішення піднятих питань проінформували представники міської ради, підприємств, установ і організацій. У Пісках у 2019 році переобладнано під їдальню одне з приміщень у Пісківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, установлено внутрішні санвузли; 4  жителям надано грошову допомогу (допомога надається на лікування, учасникам АТО, чорнобильцям та на поховання непрацюючих осіб). У 2020 році планується відновлення (будівництво)  вуличного освітлення в с. Піски  І-ІІ черга.

08:14 02.03.2020

Навчання посадових осіб (керівників навчальних груп)  з підготовки працівників суб’єктів господарювання діям у надзвичайних ситуаціях

Навчання посадових осіб (керівників навчальних груп) з підготовки працівників суб’єктів господарювання діям у надзвичайних ситуаціях

Ніжинським навчально-консультативним пунктом Навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД, за підтримки Бобровицької міської ради та райдержадміністрації, з 25 по 27 лютого, було організовано і проведено навчання з підготовки працівників суб’єктів господарювання діям у надзвичайних ситуаціях. У навчанні взяли участь представники освіти, культури,  ВП НУБіП  України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової», ПрАТ «Бобровицьке ХПП», «Інтергаз-5000», філії ПАТ «Державна продовольча зернова корпорація України» «Хлібна база №83», ФГ «Ольга-Аллін», СВГ «Промінь», ПАТ «Рудьківське», СВК «Пам’яті декабристів». Основною метою було навчити слухачів загальним засадам та організації системи навчання персоналу суб’єкту господарювання з цивільного захисту.

14:49 27.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано