Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

З 12 березня на підвідомчій території  Бобровицької міської ради оголошується карантин

З 12 березня на підвідомчій території Бобровицької міської ради оголошується карантин

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211«Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», розпорядження Бобровицького міського голови від 12 березня 2020 року № 43 «Про тимчасове призупинення освітнього процесу у закладах освіти підвідомчої території Бобровицької міської ради» та з метою запобігання поширенню хвороби на підвідомчій території міської ради, з 12 березня до 3 квітня 2020 року, тимчасово призупинено освітній процес у закладах освіти.

08:06 12.03.2020

Уряд прийняв низку рішень, що мають убезпечити українців від COVID-19

Уряд прийняв низку рішень, що мають убезпечити українців від COVID-19

Уряд затвердив заходи, що необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні  та для недопущення поширення COVID-19. На засіданні Кабінету Міністрів 11 березня прийнято рішення виділити 100 мільйонів гривень на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств та служб, а також для поповнення держрезерву. Одночасно, задля виконання цього рішення, до 1 червня заборонено експорт товарів протиепідеміологічного призначення, щоб гарантувати забезпечення населення необхідними засобами захисту.

14:40 11.03.2020

В Уряді обговорили питання протидії поширенню коронавірусу в Україні

В Уряді обговорили питання протидії поширенню коронавірусу в Україні

10 березня відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому обговорювались питання протидії поширенню коронавірусу в Україні. У засіданні взяли участь Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, профільні міністри, представники силового блоку та очільники облдержадміністрацій (селектором). Основна тема засідання – представлення відомствами своїх пропозицій щодо заходів, які необхідно вжити задля протидії поширенню вірусу. «Наша мета — захистити населення України, не спричинивши паніки», — відзначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

09:48 11.03.2020

У Горбачах провели схід громадян

У Горбачах провели схід громадян

10 березня відбувся схід села Горбачі Бобровицької міської ради. За дорученням міського голови Тетяни Ковчежнюк участь у загальних зборах жителів Горбачівського старостинського округу взяли Світлана Дудар, начальник відділу будівництва, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради та Сергій Руденко, головний спеціаліст відділу земельних відносин та екології міської ради.

16:28 10.03.2020

Декларування доходів

Декларування доходів

Бобровицька міська рада інформує: З 1 січня 2020 року розпочато черговий етап подання суб'єктами декларування до інформаційно-телекомунікаційної системи „Єдиний державний реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування” щорічних електронних декларацій за 2019 рік відповідно до Закону України „Про запобігання корупції”( далі – Закон).

16:07 10.03.2020

Долучись до всеукраїнської  акції «Відновлюємо ліси разом»

Долучись до всеукраїнської акції «Відновлюємо ліси разом»

Міжнародний день лісів 21 березня проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Вперше відзначався у 2013 році. Цьогорічне гасло — «Ліси та біорізноманіття. Надто цінно, щоб втратити». У Міжнародний день лісів, 21 березня, в Україні буде висаджено 5 мільйонів дерев, а за тиждень, 21 – 29 березня, — щонайменше 10 мільйонів. Нову всеукраїнську акцію «Відновлюємо ліси разом» започатковує Міністерство енергетики та захисту довкілля спільно з Державним агентством лісових ресурсів.

12:22 10.03.2020

Чернігівщина у житті Великого Кобзаря

Чернігівщина у житті Великого Кобзаря

Тарас Григорович Шевченко – великий син нашого народу: мислитель, поет, художник, прозаїк, драматург. Відображаючи сучасне йому і минуле буття України, проєктував у своїх творах її майбутнє. Тарас Шевченко жив, творив і боровся у 19 столітті. Але його ідеї, помисли, поезії співзвучні нашому сьогоденню. Шевченко як митець і громадянин утверджує повсякчасність і безвічність національного духу. Актуальність його Слова, яке він ставив «на сторожі» правди й волі, є незаперечною у кожний момент існування нації. У всі часи, але особливо у важкі, наш народ звертається до Шевченка за порадою. Поезію і прозу Кобзаря пронизує не лише вболівання за історичну долю України, а й постійна віра у відродження її державності, наявної за часів Київської Русі, доби козаччини й Гетьманщини, надія на справедливу долю вільної України в майбутньому.

09:04 09.03.2020

Старостати звітують

Старостати звітують

Сьогодні у Петрівському старостинському окрузі прозвітували за проведену роботу протягом 2019 року. За дорученням міського голови Тетяни Ковчежнюк, участь у зборах взяла Наталія Сонець, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради. Також були присутні Сергій Чубовський, депутат обласної ради, представник Бобровицького районного центру для сім’ї, дітей та молоді, дільничний інспектор, керівник ФГ «Добробут».

15:53 06.03.2020

Оголошення

Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє, що 17 березня  2020 року  об 11.00 годині, у адмінприміщенні  за адресою: м. Бобровиця, вул.Незалежності, 46  відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради

10:10 06.03.2020

Дорогі жінки!

Дорогі жінки!

Сердечно вітаю вас з прекрасним весняним святом, яке символізує ніжність і красу, возвеличує жінку — берегиню родинного затишку. Мабуть, немає такої сфери, де б жінки не демонстрували чудес професіоналізму, працелюбства, натхнення й відповідальності. Ви робите світ кращим, добрішим, гарнішим і позитивнішим.

08:06 06.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано