Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Усі соцвиплати під час карантину люди отримуватимуть за графіком

Усі соцвиплати під час карантину люди отримуватимуть за графіком

Про це повідомив вчора, 16 березня, під час брифінгу заступник міністра соціальної політики України Віталій Музиченко. Так, майже третина одержувачів пенсій та соціальних допомог, особливо маломобільних категорій, отримує їх через Укрпошту, зокрема шляхом доставки безпосередньо додому. Наразі такі виплати здійснюються відповідно до визначених графіків. Працівники Укрпошти працюють у звичайному режимі. Ще близько двох третин одержувачів пенсій та соціальних допомог отримують їх за допомогою перерахунків на банківські картки. Для цих громадян жодних змін у механізмах і термінах отримання відповідних виплат не відбувається.

08:43 17.03.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

      Проєкту   рішення виконавчого комітету  міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд на внутрішньоміських автобусних маршрутах загального користування (в режимі маршрутного таксі)» та аналізу регуляторного впливу до нього.          Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються міською радою протягом  30 днів, з дня оприлюднення цього повідомлення на сайті міської ради та у газеті «Наше життя плюс»  за адресою: 17400, м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 (1 поверх, загальний відділ).           Із зазначеним   проєктом та аналізом регуляторного впливу до нього можна ознайомитись на офіційному сайті Бобровицької міської ради (розділ «Регуляторна діяльність»)    за посиланням .

15:49 13.03.2020

У Бобровицькій ОТГ тривають сходи громадян

У Бобровицькій ОТГ тривають сходи громадян

12 березня загальні збори громадян відбулися у селі Стара Басань. Перед жителями старостинського округу звітувала в.о. старости Лідія Єреп. У сході громадян взяв участь Сергій Циба, заступник міського голови. Він, зокрема, зазначив, що в минулому році проводилася заміна вхідних дверей у закладі дошкільної освіти «Калинка», узаконено вуличне освітлення по вулицях Миру та Мисливська, проведено вирівнювання поверхні (грейдерування) по вулицях з ґрунтовою дорогою.

14:42 13.03.2020

Проведено заходи до Дня українського добровольця

Проведено заходи до Дня українського добровольця

Сьогодні у місті було проведено заходи до Дня українського добровольця, присвячені героям-захисникам, чия мужність, відданість Україні та військовій присязі навічно закарбовані в нашій пам’яті, їх відзначають щорічно 14 березня. День установлений 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

10:48 13.03.2020

Шановні жителі району!

Шановні жителі району!

В Україні, 14 березня, відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які свідомо, за покликом власного серця, стали на захист своєї Батьківщини і захищають рідну землю від загарбників. Ви стали спадкoємцями висoкoї слави українськoгo кoзацтва, герoїв національно-визвoльного руху. Кожна держава має своє військо. У кожного з них є свої символи, які віддзеркалені у присязі. У воїнів України, в добровольців теж є святі слова, які глибоко переконливо визначають роль і призначення – служити українському народові. У відповідальний час для держави, народ завжди з особливою увагою дивиться на своїх Героїв. Діти народу, українські воїни, для них захист рідної землі – найвища честь, покликання, обов’язок.

08:36 13.03.2020

Оголошення

Оголошення

 Бобровицька міська рада повідомляє, що 25 березня 2020 року об 11 годині у адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться 30 сесія 7 скликання.  На сесію запрошуються: депутати обласної ради, в.о.старости, керівники установ, організацій.

15:06 12.03.2020

Розпочато конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

Розпочато конкурс проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області

      Відповідно до Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області, затвердженого розпорядженням голови Чернігівської обласної державної адміністрації від 31 січня 2020 року № 57 «Про затвердження Положення про порядок ініціювання та подання проєктів «Всеукраїнського громадського бюджету» Чернігівської області» та рішення регіональної конкурсної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися за рахунок коштів ДФРР було прийнято рішення про оголошення конкурсу проєктів Всеукраїнського громадського бюджету Чернігівської області, який стартує 10 березня п.р. та затверджено обсяг коштів ДФРР для реалізації проектів в розмірі 5 млн гривень.      У конкурсному відборі можуть брати участь громадяни Чернігівської області віком від 18 років, заявники, наукові установи, громадські організації, які здійснюють діяльність в межах Чернігівської області.

10:14 12.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано