A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання виконкому

Відбулося засідання виконкому

     Сьогодні в актовому залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського  голови Тетяни Ковчежнюк.      На порядку денному було розглянуто 22 проєкта рішень.       Начальник відділу правового забезпечення та кадрової роботи Інна Овдій розповіла про проєкт Програми соціальної підтримки сімей загиблих (зниклих безвісти) під час участі в ООС (АТО), сімей загиблих при виконанні інтернаціонального обов’язку в Афганістані, на 2020 рік.      Про проєкт рішення «Про винесення змін у додаток №2 Програми економічного і соціального розвитку Бобровицької міської ради (об’єднаної територіальної громади), на 2020 рік проінформувала начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Надія Орлова.

16:05 21.01.2020

Шановні жителі Бобровицької громади!

Шановні жителі Бобровицької громади!

    Український народ щорічно 22 січня відзначає День Соборності України. Це свято нагадує нам, а особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що у нас єдина держава і ми - єдиний народ!     Отже, прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу!     Нехай же наша державницька діяльність позначається добрими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.      Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; виправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.     Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України.     Зичу усім Вам здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої країни! Зі святом Вас!                                              З повагою Міський голова                                                     Тетяна Ковчежнюк

19:09 20.01.2020

“Разом сильніші”.

“Разом сильніші”.

    Соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасній Україні, коли ми, з різних регіонів,   спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе.     Ідея соборності завжди була наріжною й актуальною для українців. Від другої половини ХІХ століття українська політична єдність стала одним із провідних мотивів декларацій та діяльності національного руху по обидва боки від Збруча.      Проголошення Соборності УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року – історичний акт об’єднання українських земель в одній державі. Подія основоположна для українського державотворення.

19:02 20.01.2020

Апаратна нарада при міському голові

Апаратна нарада при міському голові

    20.01.2020 р. відбулася чергова апаратна нарада при міському голові з заступниками міського голови, керуючим справами, секретарем ради, начальниками відділів  виконавчого апарату та керівниками структурних підрозділів міської ради з питань життєдіяльності громади. Керівники  відділів прозвітували про проведену роботу за минулий тиждень та про стан виконаних доручень. Обговорили план роботи на поточний тиждень.     Крім того, було обговорено підготовку до 27 сесії  міської ради сьомого скликання.  Міським головою Тетяною Ковчежнюк дано відповідні доручення керівникам відділів виконавчого апарату Бобровицької міської ради, згідно їх повноважень.

15:18 20.01.2020

Новорічне свято

Новорічне свято

    Новий рік та Різдво – це завжди час для сюрпризів, цікавих розваг та очікування зустрічі з чимось дуже хорошим і незвичайним. Кожен хто у ці святкові дні загадає бажання, воно обов’язково здійсниться.     Новий рік –  це свято що надихає на краще, примушує нас на мить забути про існуючі проблеми, турботи і поринути  в  чарівну зимову казку.      10 січня у районному будинку культури  відбулося  новорічне, різдвяне свято  під патронатом міського голови  Тетяни Ковчежнюк і голови районної державної адміністрації Василя Кучерини. На святковому заході зібралися діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з багатодітних  родин  та обдаровані.     Заступник міського голови Сергій Циба привітав всіх з Новим роком  та Різдвом Христовим, побажав присутнім міцного здоров'я, успіхів, а також миру, добра та здійснення всіх найзаповітніших мрій, приєднались до вітань і заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Ляшенко та Благочинний Бобровицького округу Православної церкви України протоіерей Тарас Явдощак.      Свято відбулося за підтримки Бобровицької міської ради, Православної церкви України та ФГ «Ольга-Аллін» які  надали солодкі подарунки  для  дітей.             Учасники та глядачі дійства отримали величезне задоволення і позитивні емоції від новорічного свята.

17:01 14.01.2020

Оголошення

Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє, що 24 січня 2020  року року об 11 годині у адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться  засідання 27 сесії 7 скликання. На сесію запрошуються: депутати міської ради, в.о.старости, керівники установ, організацій.

16:44 13.01.2020

Знову щедрувальники у міській раді  

Знову щедрувальники у міській раді  

   Одним із елементів Новорічних та Різдвяних свят в Україні є щедрівка.    Народні традиції щедрування в нашій країні відзначаються із давніх часів.       Сьогодні 13 січня до виконавчого комітету Бобровицької міської ради завітав колектив ветеранів праці «Передзвін» Бобровицького районного будинку культури під керівництвом Галини Синиці, щоб привітати працівників міської ради з Щедрим Вечором, прийдешнім святом святого Василя та старим Новим Роком. Щедрувальники співали пісні, щедрівки, бажаючи присутнім здоров’я та достатку, плідного та щасливого Нового року.    Старання творчого колективу оцінили працівники виконкому і міський головаТетяна Ковчежнюк, щиро подякувала за чудові щедрівки, побажала всього найкращого в Новому 2020 році та вручила солодкі подарунки.

15:58 13.01.2020

Прямий зв’язок

Прямий зв’язок

15 січня 2020 року відбудеться прямий зв’язок населення громади з міським головою Т.М.Ковчежнюк з 11 год. до 13 год. за телефоном 2-55-94.

12:19 11.01.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

     Міська рада надає для обговорення проєкт   рішення міської ради «Про заборону реалізації пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв,вин столових на підвідомчій території Бобровицької ОТГ.»              Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються міською радою протягом  30 днів, з дня оприлюднення цього повідомлення у газеті «Наше життя плюс» та розміщення проєкту на офіційному сайті Бобровицької міської ради (підрозділі «Регуляторна діяльність» https://bobrovycka-gromada.gov.ua), за адресою: 17400, м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 (1 поверх, загальний відділ).   Телефон для довідок  2-52-84.

12:11 11.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь