Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Міські Програми, виконання бюджету та інші поточні питання  розглянули на засіданні виконкому

Міські Програми, виконання бюджету та інші поточні питання розглянули на засіданні виконкому

Сьогодні в актовому залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. На порядку денному було розглянуто 37 проєктів рішень. Виконавчий комітет міської ради погодив проєкти рішень міської ради «Про звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за підсумками 2019 року» та «Про звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік».

12:54 18.02.2020

Чернігівщина – третя серед областей за урожаєм зернових

Чернігівщина – третя серед областей за урожаєм зернових

За підсумками 2019 року Чернігівська область має третю позицію в Україні за валовим збором зернових та зернобобових культур. Урожай – майже 5 мільйонів тонн – рекордний для Чернігівщини. Показник попереднього року вдалося перевищити на 83 тисячі тонн.

09:06 18.02.2020

У Озерянах провели схід громадян

У Озерянах провели схід громадян

Минулого тижня, 14 лютого, відбувся схід села Озеряни, де обговорили здобутки, проблемні питання, а також спланували роботу на поточний рік. Участь у зборах взяли Людмила Гринь, секретар міської ради, Роман Дуб, начальник районного управління Держпродслужби в Чернігівській області.

11:01 17.02.2020

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ 17 ЛЮТОГО

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ 17 ЛЮТОГО

Метеорологічне попередження по території України: вдень 17 лютого у західних, північних (в т.ч. у Чернігівській) та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах місцями 25 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). 17 лютого на 8:00 годину по Чернігову, температура повітря становила 3°, вітер 6 м/с, вологість 75 %, тиск 754 мм рт. ст. Зранку в районах області хмарно, без опадів. Сьогодні вдень хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря 7-9° тепла.

09:20 17.02.2020

Вшанували пам’ять воїнів минулого і сьогодення

Вшанували пам’ять воїнів минулого і сьогодення

    Сьогодні, 15 лютого, виповнюється 31 рік з того дня, як колишні радянські війська були виведені з республіки Афганістан. Афганістан - це держава, що знаходиться у Південно-Східній Азії, де проживає 17 мільйонів осіб. До середини 70-х років це була одна з найвідсталіших країн світу. Страшенна бідність, відсутність елементарної медичної допомоги, масова не писемність серед населення, особливо, серед жінок і дітей, велика смертність.

12:28 15.02.2020

Громади Чернігівщини презентували здобутки, а експерти поділилися планами на майбутнє

Громади Чернігівщини презентували здобутки, а експерти поділилися планами на майбутнє

Таким був День відкритих дверей у Чернігівському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою». На офіційне представлення результатів діяльності Програми та її подальшої діяльності в регіоні зібралися голови об’єднаних територіальних громад, представники ЗМІ та громадськості. Анна Буняк, менеджерка Північного хабу Програми «U-LEAD з Європою», розповіла про діяльність Програми, її здобутки та завдання на 2020-2023 років. За її словами, основна увага приділятиметься розвитку управлінських навичок та вмінь представників місцевого самоврядування.

15:47 14.02.2020

Проведено загальні збори (сходи) громадян у селі Наумівка

Проведено загальні збори (сходи) громадян у селі Наумівка

14 лютого, проведено загальні збори (сходи) громадян у селі Наумівка. На зборах були присутні 17 осіб. У сході села взяла участь керуюча справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Наталія Сонець. Жителі села заслухали звіт в.о старости Осокорівського старостинського округу Бобровицької міської ради Людмили Коросташивець про виконання Програми соціально-економічного розвитку підвідомчої території у 2019 році та основні завдання на 2020 рік.

14:54 14.02.2020

Про введення обмежувальних заходів у закладах загальної середньої освіти підвідомчої території міської ради.

Про введення обмежувальних заходів у закладах загальної середньої освіти підвідомчої території міської ради.

Відповідно до розпорядження міського голови від 14.02.2020 № 29 «Про введення обмежувальних заходів у закладах загальної середньої освіти підвідомчої території міської ради», у зв’язку із загостренням ситуації на грип і ГРВІ та з метою запобігання розповсюдженню захворювання, з 17 по 19 лютого 2020 року включно, призупинено освітній процес у закладах загальної середньої освіти підвідомчої території міської ради.

14:02 14.02.2020

Прямий зв'язок!

Прямий зв'язок!

19 лютого 2020 року з 11 год. до 13 год., відбудеться прямий зв’язок населення громади з міським головою Тетяною Ковчежнюк, за телефоном 2-55-94  

09:07 14.02.2020

Шановні воїни-інтернаціоналісти!

Шановні воїни-інтернаціоналісти!

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-а річниця виведення радянських військ з Афганістану. Шановні воїни-інтернаціоналісти, ваш звитяжний шлях – це втілення вічних ідеалів братерства, мужності та вірності присязі. У шанобі схиляємо голови перед пам'яттю тих, хто загинув, з вдячністю звертаємось до тих, хто живе поряд.

09:00 14.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь