A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Про необхідність погодження робіт в межах охоронних зон газорозподільної системи

Дата: 01.12.2021 11:33
Кількість переглядів: 147

Останнім часом почастішали проблемні випадки, які виникають при проведенні сільськогосподарських та земляних робіт в межах охоронних зон газорозподільної системи.
У зв’язку з цим, повідомляємо наступне.
Відповідно до частини 1 статті 37 Закону України «Про ринок природного газу», оператор газорозподільної системи відповідає за надійну та безпечну експлуатацію, підтримання у належному стані та розвиток газорозподільної системи. В Чернігівській області Оператором газорозподільної системи є АТ «Чернігівгаз».
Главою 4 розділу ІІІ Кодексу газорозподільних систем (затверджений постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 №2494), визначено вимоги щодо проведення робіт в охоронних зонах газорозподільної системи, зокрема:

- сільськогосподарські роботи в охоронних зонах проводяться власниками, орендарями земельних ділянок, землевласниками та землекористувачами з попереднім повідомленням про їх початок Оператора газорозподільної системи;

- проведення ремонтних будівельних  та/або земляних робіт в охоронній зоні газорозподільної системи здійснюється відповідно до законодавства за письмовим погодженням Оператора газорозподільної системи.

Враховуючи вищевикладене, доводимо до відома суб’єктів господарювання, що знаходяться на підпорядкованій території (зокрема, сільгоспвиробників що здійснюють обробіток ґрунту), про необхідність дотримання порядку проведення сільськогосподарських, ремонтних, будівельних та/або земляних робіт у охоронній зоні об’єктів газорозподільної системи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь