A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

 Бобровицька міська рада повідомляє, що 25 лютого 2020 року об 11 годині у адмінприміщенні (зал засідань, ІІІ поверх) за адресою: м.Бобровиця, вул. Незалежності, 46 відбудеться 29 сесія 7 скликання.  На сесію запрошуються: депутати обласної ради, в.о.старости, керівники установ, організацій.

16:56 06.02.2020

Оголошення

Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє, що 18 лютого  2020 року  об 11.00 годині, у адмінприміщенні  за адресою: м. Бобровиця, вул.Незалежності, 46  відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради

15:53 06.02.2020

5-6 лютого очікується ускладнення погодних умов

5-6 лютого очікується ускладнення погодних умов

   5-6 лютого очікується ускладнення погодних умов. У зв’язку з проходженням атмосферних фронтів через територію Чернігівської області, 5 лютого у південній половині області очікується сніг, мокрий сніг, 6-7 лютого на всій території області невеликий сніг, місцями хуртовини, посилення вітру до 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.     Внаслідок надходження холодного повітря з півночі, очікується зниження температури повітря вночі 6-7 лютого до 4-9º морозу, 8-9 лютого до 7-12º морозу, вдень 7-8 лютого до 1-6º морозу.  

12:04 04.02.2020

Позачергове засідання виконавчого комітету

Позачергове засідання виконавчого комітету

  03 лютого 2020 року  позачергове засідання виконавчого комітету  провела заступник міського голови Лариса Петько.    На порядок денний було винесено  два питання. Члени виконкому погодили рішення:   - про затвердження  містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва ПАТ «Укртелеком» на реконструкцію частини нежитлової будівлі «Будинку зв’язку», яка розташована по вул. Незалежності,49 в м. Бобровиця Бобровицького району Чернігівської  області під «Інтернет – кафе»;   - про  надання грошової допомоги членам   сімей загиблих при проходженні військової служби в Афганістані.  Рішення  були прийняті одноголосно.

08:45 04.02.2020

Стартувала реєстрація на ЗНО-2020

Стартувала реєстрація на ЗНО-2020

Від сьогодні до 24 березня всі охочі складати зовнішнє незалежне оцінювання мають зареєструватися на офіційному вебсайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти. Там же знаходиться детальна інформація про цьогорічну кампанію. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти можуть надсилати до 17 березня.

10:53 03.02.2020

Оголошення

Оголошення

Бобровицька міська рада повідомляє,  що 03 лютого  2020 року  об 11.00 годині, у адмінприміщенні  за адресою: м. Бобровиця, вул.Незалежності, 46  відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради

12:12 31.01.2020

День пам’яті жертв Голокосту

День пам’яті жертв Голокосту

     27 січня Україна разом з усім світом вшановує пам'ять жертв Голокосту – найжахливішого злочину нацистів, що призвів до винищування однієї третини євреїв і незліченних жертв з числа представників інших меншин. Цей злочин став однією з найбільших катастроф в історії людства. Він буде завжди служити всім народам застереженням про небезпеки, що таять у собі ненависть, фанатизм, расизм і упередженість.     Пам'ять про жертв Голокосту має стати застереженням для нас і для майбутніх поколінь. Роздуми про трагедію мають нагадувати нам про те, до чого може призвести політика нетерпимості та ненависті.     Схиливши голови, згадуємо у молитвах мільйони загублених життів, пам’ять про які назавжди закарбована на кривавих сторінках історії Другої світової війни та Голокосту.     Висловлюючи у цей день співчуття єврейському і ромському народам, які зазнали жахливих втрат від рук нацистських катів, ми засуджуємо будь-які злочинні прояви антисемітизму, расизму і ксенофобії.      Вшануймо пам’ять жертв Голокосту! Міський голова                                                            Тетяна Ковчежнюк

08:21 27.01.2020

Відбулося засідання двадцять сьомої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання

Відбулося засідання двадцять сьомої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання

    24 січня 2020 року  у великому залі засідань адміністративної будівлі   відбулося засідання двадцять сьомої сесії Бобровицької міської ради сьомого скликання під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк.     До сесійної зали прибули на пленарне засідання 29 депутатів міської ради (із 34). Також у  роботі сесії взяли участь депутат обласної ради Сергій Чубовський, заступник голови районної ради  Андрій Ткаченко, начальники відділів міської ради, в.о старости, керівник  прокуратури та інші запрошені.     На початку засідання затвердили порядок денний та регламент роботи  сесії, далі депутати перейшли до обговорення і прийняття рішень.   З-поміж 53 питань порядку денного найголовнішим було – про затвердження Стратегії сталого розвитку Бобровицької об’єднаної  територіальної громади на 2020-2027 роки, яка була прийнята в цілому.

19:37 24.01.2020

Нарада з в.о. старостами.

Нарада з в.о. старостами.

     21 січня 2020 року в малому залі адмінприміщення відбулась семінар нарада з в.о. старостами, яку провів заступник  міського голови Сергій Циба.     Про порядок  заповнення та подання декларації особи уповноваженої на виконання функції держави або місцевого  самоврядування проінформувала Інна  Овдій  начальник  відділу правового забезпечення та кадрової роботи.       Роман Дуб  начальник  районного управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Чернігівській області ознайомив  присутніх  про загальні питання  роботи  Держпродспоживслужби . Було розглянуто питання спалаху африканської чуми свиней,  грипу птиці та результатів перевірки масла на фасильфікат.

15:25 22.01.2020

Навчання  з охорони праці.

Навчання  з охорони праці.

     Однією із складових ефективної роботи з профілактики виробничого травматизму є належна підготовка, навчання та підвищення кваліфікації працівників  які відповідають за охорону праці.      21 січня 2020 року було організовано і проведено навчання в.о. старост Бобровицької міської ради з питань  охорони  праці. Навчання проходило  за участю головного спеціаліста профілактики страхових випадків Козелецького відділення Управління  ВДФСС України у Чернігівській області Тетяни Горлач.      Слухачі отримали потрібні знання законів, інших нормативно  - правових актів з охорони праці в обсязі Типового тематичного плану і програми навчання з питань охорони праці посадових осіб у відповідності  до НПаОП 0.00-4.12-05. За підсумками проведеними після навчання всі отримали посвідчення встановленого зразка.

15:08 22.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь