Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки!

Шановні земляки!

У ці скорботні дні вшанування відваги, сили духу і стійкості ми молитовно звертаємось у пам’яті до усіх борців, які віддали життя під час Революції Гідності. Розумію, що воля і незалежність не дарується, її здобувають, виборюють віками. І наша історія навічно закарбувала в пам’яті народу імена патріотів, які до останнього подиху відстоювали й сьогодні продовжують боронити незалежність рідної землі.

08:04 20.02.2020

Про ефективне управління людьми дізналися представники громад Чернігівщини

Про ефективне управління людьми дізналися представники громад Чернігівщини

У вівторок, 18 лютого, у Чернігівському регіональному офісі Програми «U-LEAD з Європою» відбувся тренінг на тему «Управління людськими ресурсами в ОТГ». Учасниками заходу стали представники об’єднаних територіальних громад Чернігівської області. Ірина Кудрик, директорка Чернігівського РО, у вступному слові розповіла про діяльність Програми та підтримку процесу реформування органів місцевого самоврядування. «Основна наша увага найближчим часом буде приділена розвитку людського потенціалу об’єднаних територіальних громад», - підкреслила вона. І додала, що тема семінару «Управління людськими ресурсами» є дуже важливою, оскільки люди – це найціннішій ресурс громади.

11:44 19.02.2020

Патронатна сім’я — реальна альтернатива будинку дитини

Патронатна сім’я — реальна альтернатива будинку дитини

17 лютого, відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань влаштування дітей у сімейні форми виховання в контексті реформування будинків дитини. У заході взяли участь уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, заступник міністра соцполітики Олег Коваль та замміністра охорони здоров’я Дмитро Луфер. Від Чернігівщини — представники профільних структурних підрозділів.

08:24 19.02.2020

Відкритий чемпіонат  Бобровицької міської ради з футзалу

Відкритий чемпіонат Бобровицької міської ради з футзалу

      З  26 січня і по 16 лютого 2020 року у спортивному залі Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової відбулися ігри відкритого чемпіонату Бобровицької міської ради з футзалу. Дев’ять команд визначали найсильнішого.

17:00 18.02.2020

Проведено нараду з в.о. старостами

Проведено нараду з в.о. старостами

18 лютого відбулася нарада з в.о.старостами старостинських округів Бобровицької міської ради, яку провела керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Наталія Сонець. Наталія Миколаївна дала роз’яснення про порядок підготовки листів до центру пробації при організації громадських робіт та ведення книг по господарського обліку.

14:20 18.02.2020

Міські Програми, виконання бюджету та інші поточні питання  розглянули на засіданні виконкому

Міські Програми, виконання бюджету та інші поточні питання розглянули на засіданні виконкому

Сьогодні в актовому залі міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету під головуванням міського голови Тетяни Ковчежнюк. На порядку денному було розглянуто 37 проєктів рішень. Виконавчий комітет міської ради погодив проєкти рішень міської ради «Про звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради за підсумками 2019 року» та «Про звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік».

12:54 18.02.2020

Чернігівщина – третя серед областей за урожаєм зернових

Чернігівщина – третя серед областей за урожаєм зернових

За підсумками 2019 року Чернігівська область має третю позицію в Україні за валовим збором зернових та зернобобових культур. Урожай – майже 5 мільйонів тонн – рекордний для Чернігівщини. Показник попереднього року вдалося перевищити на 83 тисячі тонн.

09:06 18.02.2020

У Озерянах провели схід громадян

У Озерянах провели схід громадян

Минулого тижня, 14 лютого, відбувся схід села Озеряни, де обговорили здобутки, проблемні питання, а також спланували роботу на поточний рік. Участь у зборах взяли Людмила Гринь, секретар міської ради, Роман Дуб, начальник районного управління Держпродслужби в Чернігівській області.

11:01 17.02.2020

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ 17 ЛЮТОГО

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОГОДНІ УМОВИ ТА СТАН ПРОЇЗДУ 17 ЛЮТОГО

Метеорологічне попередження по території України: вдень 17 лютого у західних, північних (в т.ч. у Чернігівській) та центральних областях пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах місцями 25 м/с (І рівень небезпечності, жовтий). 17 лютого на 8:00 годину по Чернігову, температура повітря становила 3°, вітер 6 м/с, вологість 75 %, тиск 754 мм рт. ст. Зранку в районах області хмарно, без опадів. Сьогодні вдень хмарно з проясненнями, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря 7-9° тепла.

09:20 17.02.2020

Вшанували пам’ять воїнів минулого і сьогодення

Вшанували пам’ять воїнів минулого і сьогодення

    Сьогодні, 15 лютого, виповнюється 31 рік з того дня, як колишні радянські війська були виведені з республіки Афганістан. Афганістан - це держава, що знаходиться у Південно-Східній Азії, де проживає 17 мільйонів осіб. До середини 70-х років це була одна з найвідсталіших країн світу. Страшенна бідність, відсутність елементарної медичної допомоги, масова не писемність серед населення, особливо, серед жінок і дітей, велика смертність.

12:28 15.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь