A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відбувся семінар працівників культури

Дата: 01.12.2021 15:02
Кількість переглядів: 134

Сьогодні, 1 грудня, на базі міського будинку культури відбувся семінар працівників культури за участі директорів, завідувачів, керівників художніх закладів культури, методистів міського будинку культури, працівників кінотеатру, бібліотечних, музейних працівників та працівників школи мистецтв. Семінар відкрила начальник відділу культури та туризму міської ради Людмила Луценко.
У ході семінару було порушено ряд актуальних питань. Зокрема були розглянуті питання тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають проведення репетицій творчих колективів, проведення культурно – масових заходів, приймання відвідувачів у закладах культури у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби ( COVID – 19), проведення заходів до зимових свят та плани на наступний рік.

Фото без опису

Також на семінарі було нагороджено кращих працівників культури грамотами міської ради, відділу культури та туризму, Бобровицької організації професійної спілки працівників культури України до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, святкування якого цього року пройшло онлайн.

Підводячи підсумки наради, Людмила Андріївна зазначила на потребі рухатись постійно вперед, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись по-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо!

 

Відділ культури та туризму

міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь