Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Організація роботи працівників під час карантину, не порушуючи законодавство

Організація роботи працівників під час карантину, не порушуючи законодавство

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення та поширення короно вірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 « 530-IX.  Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року Кабінетом Міністрів України з 12 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. на усій території України установлений карантин.

11:54 03.04.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 138 нових випадків", - йдеться у повідомленні. Коронавірусна хвороба виявлена: Вінницька область — 61 випадок; Волинська область — 10 випадків; Дніпропетровська область — 12 випадків;

10:21 03.04.2020

Мінцифри запустило портал державних послуг "Дія"

Мінцифри запустило портал державних послуг "Дія"

Відкрити власну справу за 10 хвилин, оформити допомогу при народженні дитини, отримати необхідну довідку, перевірити дані про себе в державних реєстрах. Відтепер усе це можна швидко та зручно зробити онлайн на порталі державних послуг "Дія". Однією з головних цілей Міністерства цифрової трансформації до 2024 року є оцифрування 100% послуг, які надає держава. Для цього створений портал "Дія"  https://diia.gov.ua/. На порталі вже можна отримати 27 публічних послуг онлайн, зокрема – стати підприємцем, змінити вид діяльності чи припинити її. Оформити довідку про несудимість, допомогу при народженні дитини чи щомісячне відшкодування вартості послуг із догляду за дитиною до трьох років. Подати позов до суду, зареєструвати авто або отримати послуги, пов’язані із документами водія, оформити низку ліцензій, дозволів чи отримати витяги з реєстрів.

10:10 03.04.2020

З квітня показання газового лічильника у Viber можна підтвердити фотографією

З квітня показання газового лічильника у Viber можна підтвердити фотографією

АТ «Чернігівгаз» розширяє онлайн-сервіси, даючи споживачам більше можливостей для віддаленої взаємодії. Особливо актуальними вони є під час карантинних обмежень. З квітня показання газового лічильника у чат-боті 7104 у Viber можна підтвердити фотографією. Після ручного введення самих показників чат-бот пропонує споживачеві  додати і фото  лічильника. Його можна завантажити з галереї телефону. «Зараз система проходить своєрідне навчання. Вона буде розпізнавати показання лічильників на надісланому фото. Дані про споживання будуть надходити в систему обліку. Вже з наступного місяця вона розпочне працювати у штатному режимі» - повідомили в АТ «Чернігівгаз»

10:06 03.04.2020

Інформаційно-роз’яснювальні матеріали  з протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Інформаційно-роз’яснювальні матеріали з протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Відповідно до резолюції Прем’єр-міністра України від 27.03.2020 № 13137/0/1-20 та у зв’язку із заходами з протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 повідомляємо щодо необхідності дотримання карантину, важливості допомоги батькам, піклування про сусідів тощо. Відповідна інформація (відеоролики та матеріали для друку) міститься за посиланнями: https://fex.net/ru/s/selm1yf; https://fex.net/ru/s/poypa3m.

08:33 03.04.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Підтверджено 804 випадки COVID-19 (станом на 10:00, 2 квітня) За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ України та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 804 випадки COVID-19. Випадки підтверджено: Вінницька обл. — 51 випадків; Волинська обл. — 10 випадків; Дніпропетровська обл. — 10 випадків; Донецька обл. — 7 випадки; Житомирська обл. — 6 випадки;

10:10 02.04.2020

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

Повідомлення про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення тарифу на проїзд на автобусному маршруті загального користування (в режимі маршрутного таксі) по с. Кобижча» та аналізу регуляторного впливу до нього.   Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту приймаються міською радою протягом  30 днів, з дня оприлюднення цього повідомлення на сайті міської ради та у газеті «Наше життя плюс» за адресою: 17400, м.Бобровиця, вул.Незалежності, 46 (1 поверх, загальний відділ).  

08:17 02.04.2020

Уряд посилить заходи безпеки для боротьби з коронавірусом

Уряд посилить заходи безпеки для боротьби з коронавірусом

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд планує запровадити більш жорсткі заходи безпеки на період карантину – до 24 квітня 2020 року. Відповідні зміни з одноденним доопрацюванням запропоновано до постанови №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на засіданні Кабінету Міністрів. Постанову буде викладено в новій редакції. «З метою унеможливлення поширення коронавірусної хвороби пропонується запровадити ефективну комбінацію профілактичних немедикаментозних заходів, серед яких: домашня ізоляція, соціальне дистанціювання осіб віком старших 60 років, обмеження відвідування парків та зон відпочинку та інше», – сказав на засіданні Уряду Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов.

18:33 01.04.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними Центру громадського здоров’я, станом  на 10:00 1квітня в Україні 669 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 17 летальних (4 за останню добу), 10 пацієнтів одужало. За добу було підтверджено 120 нових випадків. Наразі коронавірусна хвороба виявлена: ?Вінницька область —49 випадків; ?Волинська область — 7 випадків; ?Дніпропетровська область — 9 випадків; ?Донецька область — 6 випадків;

11:25 01.04.2020

З ІНІЦІАТИВИ ПРЕЗИДЕНТА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО В УКРАЇНІ СТАРТУЄ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ «ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН»

З ІНІЦІАТИВИ ПРЕЗИДЕНТА ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО В УКРАЇНІ СТАРТУЄ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ «ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКОЛА ОНЛАЙН»

Завдання держави – забезпечити кожній дитині вільний доступ до знань, наголошує Президент України Володимир Зеленський. З цією метою Офіс Президента спільно з Міністерством освіти і науки, Комітетом Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, а також громадською спілкою «Освіторія» запускають проект «Всеукраїнська школа онлайн». Він забезпечить доступ до дистанційної освіти для всіх українських школярів з 5-го по 11-й клас на час карантину.

16:23 31.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь