Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

На період карантину виплати соціальних допомог та субсидій не припинятимуться

На період карантину виплати соціальних допомог та субсидій не припинятимуться

Законом України № 540-ХІ від 30 березня внесено зміни до законодавчих актів, які регулюють призначення та виплати деяких державних соціальних допомог у період карантину. Зокрема, забезпечується здійснення безперебійних виплат соціальних допомог, продовжено строк звернення за соціальною допомогою та строки виплат соціальної допомоги. Наприклад, якщо соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям була призначена раніше – на період карантину її виплата продовжується без подання відповідних документів. Перерахунок розміру виплаченої допомоги здійснюватиметься на підставі заяви та необхідних документів вже після закінчення карантину.

17:34 03.04.2020

Уряд затвердив нові обмежувальні заходи у боротьбі з коронавірусом

Уряд затвердив нові обмежувальні заходи у боротьбі з коронавірусом

Для попередження розповсюдження коронавірусної хвороби Уряд запроваджує більш жорсткі обмежувальні заходи Уряд на позачерговому засіданні 2 квітня ухвалив нову редакцію постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» з дооопрацюванням.

16:33 03.04.2020

Як працює алгоритм встановлення контактних осіб для запобігання поширенню COVID-19

Як працює алгоритм встановлення контактних осіб для запобігання поширенню COVID-19

Один з основних заходів реагування у разі підтвердження діагнозу COVID-19 – встановлення контактних осіб, з якими впродовж останніх двох тижнів спілкувався хворий. Який алгоритм дій встановлення контактних осіб та проведення подальших профілактичних заходів – прокоментував заступник директора Чернігівського обласного лабораторного центру Артем Ярошенко.

15:25 03.04.2020

Організація роботи працівників під час карантину, не порушуючи законодавство

Організація роботи працівників під час карантину, не порушуючи законодавство

Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення та поширення короно вірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 « 530-IX.  Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 року Кабінетом Міністрів України з 12 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. на усій території України установлений карантин.

11:54 03.04.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 3 квітня в Україні 942 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 138 нових випадків", - йдеться у повідомленні. Коронавірусна хвороба виявлена: Вінницька область — 61 випадок; Волинська область — 10 випадків; Дніпропетровська область — 12 випадків;

10:21 03.04.2020

Мінцифри запустило портал державних послуг "Дія"

Мінцифри запустило портал державних послуг "Дія"

Відкрити власну справу за 10 хвилин, оформити допомогу при народженні дитини, отримати необхідну довідку, перевірити дані про себе в державних реєстрах. Відтепер усе це можна швидко та зручно зробити онлайн на порталі державних послуг "Дія". Однією з головних цілей Міністерства цифрової трансформації до 2024 року є оцифрування 100% послуг, які надає держава. Для цього створений портал "Дія"  https://diia.gov.ua/. На порталі вже можна отримати 27 публічних послуг онлайн, зокрема – стати підприємцем, змінити вид діяльності чи припинити її. Оформити довідку про несудимість, допомогу при народженні дитини чи щомісячне відшкодування вартості послуг із догляду за дитиною до трьох років. Подати позов до суду, зареєструвати авто або отримати послуги, пов’язані із документами водія, оформити низку ліцензій, дозволів чи отримати витяги з реєстрів.

10:10 03.04.2020

З квітня показання газового лічильника у Viber можна підтвердити фотографією

З квітня показання газового лічильника у Viber можна підтвердити фотографією

АТ «Чернігівгаз» розширяє онлайн-сервіси, даючи споживачам більше можливостей для віддаленої взаємодії. Особливо актуальними вони є під час карантинних обмежень. З квітня показання газового лічильника у чат-боті 7104 у Viber можна підтвердити фотографією. Після ручного введення самих показників чат-бот пропонує споживачеві  додати і фото  лічильника. Його можна завантажити з галереї телефону. «Зараз система проходить своєрідне навчання. Вона буде розпізнавати показання лічильників на надісланому фото. Дані про споживання будуть надходити в систему обліку. Вже з наступного місяця вона розпочне працювати у штатному режимі» - повідомили в АТ «Чернігівгаз»

10:06 03.04.2020

Інформаційно-роз’яснювальні матеріали  з протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Інформаційно-роз’яснювальні матеріали з протидії поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19

Відповідно до резолюції Прем’єр-міністра України від 27.03.2020 № 13137/0/1-20 та у зв’язку із заходами з протидії поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 повідомляємо щодо необхідності дотримання карантину, важливості допомоги батькам, піклування про сусідів тощо. Відповідна інформація (відеоролики та матеріали для друку) міститься за посиланнями: https://fex.net/ru/s/selm1yf; https://fex.net/ru/s/poypa3m.

08:33 03.04.2020

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Оперативна інформація про поширення коронавірусної інфекції COVID-19

Підтверджено 804 випадки COVID-19 (станом на 10:00, 2 квітня) За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ України та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 804 випадки COVID-19. Випадки підтверджено: Вінницька обл. — 51 випадків; Волинська обл. — 10 випадків; Дніпропетровська обл. — 10 випадків; Донецька обл. — 7 випадки; Житомирська обл. — 6 випадки;

10:10 02.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь