A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Чи впливає на розмір пенсії статус учасника бойових дій?

Чи впливає на розмір пенсії статус учасника бойових дій?

Згідно з чинним законодавством, учасники бойових дій мають право на додаткові доплати до пенсії. Надбавка становить 25 % від прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. Постановою уряду № 656 “Про встановлення щомісячної державної адресної допомоги до пенсії особам з інвалідністю внаслідок війни та учасникам бойових дій” визначено мінімальні розміри пенсій різних категорій осіб, які мають статусні підвищення. Загальний розмір пенсії для учасників бойових дій з урахуванням усіх надбавок має становити не менше ніж 210 % від прожиткового мінімуму. Тобто йдеться про суму у 4395,30 грн. Доплата нараховується незалежно від виду пенсії.

12:45 25.01.2024

До уваги роботодавців !

До уваги роботодавців !

Відомості про трудову діяльність працівника подаються через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України в електронній формі. З набранням чинності Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі” від 05 лютого 2021 року № 1217-IX, облік трудової діяльності працівників здійснюється в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування у порядку, визначеному Законом України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування” від 08.07.2010 № 2464-VI (зі змінами) (далі – Закон України 2464).

12:43 25.01.2024

Створено робочу групу з впровадження субпроєктів «Програми з відновлення України»

Створено робочу групу з впровадження субпроєктів «Програми з відновлення України»

Розпорядженням міського голови створено робочу групу з впровадження субпроєктів «Програми з відновлення України» Європейського інвестиційного банку у Бобровицькій міській територіальній громаді – реалізації в громаді проєкту з будівництва очисних споруд. 

11:13 25.01.2024

До уваги декларантів!

До уваги декларантів!

При формуванні довідки “Дані для декларації” в Реєстрі декларацій (https://portal.nazk.gov.ua/login) за 2023 рік наразі можливе відображення неповної інформації про доходи. У Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків (ДРФО), з якого НАЗК отримує дані про доходи та суми сплачених податків, наразі відсутня інформація за останній квартал 2023 року.

14:41 24.01.2024

Професійне навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни: як це діє

Професійне навчання учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни: як це діє

Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.

09:45 24.01.2024

Підписано Меморандум про співпрацю

Підписано Меморандум про співпрацю

23 січня в.о. підписано Меморандум про партнерство між Бобровицькою міською радою та Terre des Hommes-Надання допомоги дітям по всьому світу-Фонд в Україні (Швейцарія).

17:08 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь