A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

З 22.01.2024 у зв’язку з переїздом, відділ обслуговування громадян №1 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян, який розміщувався за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162, здійснює прийом відвідувачів за новою адресою: м. Чернігів, вул. Музична, 1а (район колишньої фабрики музичних інструментів).

08:27 22.01.2024

8400 вакансій подали роботодавці області до служби зайнятості торік

8400 вакансій подали роботодавці області до служби зайнятості торік

Найбільше вакансій пропонувалося на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, сільському господарстві, сферах освіти, державного управління та охорони здоров’я. Найменше – у сферах інформації та телекомунікації, фінансової та страхової діяльностей, операцій з нерухомим майном. Така ж тенденція зберігається і на початку нинішнього року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.

08:21 22.01.2024

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

20 січня 2024 року відновлено автобусний маршрут «Вокзал - вул. С. Змачинсього - вул. Лупицька – Коледж – Ринок - Вокзал».

10:03 20.01.2024

Про скликання  засідання виконавчого комітету

Про скликання засідання виконавчого комітету

Бобровицька міська рада повідомляє, що 31 січня 2024 року  о десятій годині в адмінприміщенні  за адресою: вул.Незалежності, 46,  м. Бобровиця відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради Чернігівської області.

15:12 19.01.2024

Допомога закладам охорони здоров’я від Американських друзів

Допомога закладам охорони здоров’я від Американських друзів

Колективи КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Бобровицька опорна лікарня» висловлюють ЩИРУ ПОВАГУ ТА ПОДЯКУ небайдужим друзям з США за постійну підтримку та допомогу закладам охорони здоров’я Бобровицької громади.

14:19 19.01.2024

Наближаємо Перемогу разом!

Наближаємо Перемогу разом!

За вагомий внесок та значну підтримку наших захисників Бобровицька громада отримала подяку від українських воїнів. Дорогі наші Герої! Від імені жителів усієї нашої громади щиро дякуємо вам за хоробрість, мужність, звитягу, самовідданість та патріотизм! Бажаємо міцного здоров’я, наснаги, невичерпної життєвої енергії, успіхів та досягнень в почесній справі захисту України та її народу.

11:49 19.01.2024

Щодо забезпечення можливості проведення розрахунків за допомогою платіжних карток  та банківських терміналів

Щодо забезпечення можливості проведення розрахунків за допомогою платіжних карток та банківських терміналів

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує платникам податків про визначені постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних за стосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова) вимоги до порядку здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів.

11:47 19.01.2024

Про новації в оподаткуванні в 2024 році

Про новації в оподаткуванні в 2024 році

Щодо податку на прибуток. З метою інформування платників податків щодо змін у законодавстві та у зв’язку з прийняттям Закону України від 21 листопада 2023 року № 3474-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування банків та інших платників податків» ДПС підготовлено інформаційний лист № 6/2023 «Банки: зміна ставок, податок на прибуток», який розміщено на вебпорталі ДПС на посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/740680.html.

11:45 19.01.2024

Масштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Масштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.

11:18 19.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь