A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Про новації в оподаткуванні в 2024 році

Про новації в оподаткуванні в 2024 році

Щодо податку на прибуток. З метою інформування платників податків щодо змін у законодавстві та у зв’язку з прийняттям Закону України від 21 листопада 2023 року № 3474-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування банків та інших платників податків» ДПС підготовлено інформаційний лист № 6/2023 «Банки: зміна ставок, податок на прибуток», який розміщено на вебпорталі ДПС на посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/740680.html.

11:45 19.01.2024

Масштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Масштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.

11:18 19.01.2024

Бобровицька міська територіальна громада працює над розробкою плану відновлення та розвитку

Бобровицька міська територіальна громада працює над розробкою плану відновлення та розвитку

Скоро два роки як росія веде повномасштабну війну проти України. Наша громада, завдяки близькості до кордону одною з перших відчула на собі наслідки загарбницької війни. Бобровиця та навколишні села протягом місяця переживали жахи окупації. Загарбники накоїли багато лиха, зруйнували або пошкодили приватні садиби, комунальні заклади, дороги та інше майно громади. Є серед мешканців громади загиблі, викрадені, полонені та зниклі безвісти.

16:08 18.01.2024

Щодо забезпечення можливості проведення розрахунків за допомогою платіжних карток  та банківських терміналів

Щодо забезпечення можливості проведення розрахунків за допомогою платіжних карток та банківських терміналів

Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує платникам податків про визначені постановою Кабінету Міністрів України від 29 липня 2022 року № 894 «Про встановлення строків, до настання яких торговці повинні забезпечити можливість здійснення безготівкових розрахунків (у тому числі з використанням електронних платіжних засобів, платіжних за стосунків або платіжних пристроїв) за продані ними товари (надані послуги)» (далі – Постанова) вимоги до порядку здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів.

14:30 18.01.2024

До кінця кампанії декларування за 2021, 2022 звітні періоди залишилось 14 днів

До кінця кампанії декларування за 2021, 2022 звітні періоди залишилось 14 днів

НАЗК проаналізувало ТОП-10 порушень у деклараціях, тому радимо ознайомитися з ними для уникнення помилок у вашій декларації. Є запитання щодо заповнення декларації? Скористайтесь роз’ясненнями у Базі знань НАЗК або у форматі посібника, а також зверніться до уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції за місцем вашої роботи. #декларування

14:09 18.01.2024

Ви вже захистили свої особисті дані в інтернеті?

Ви вже захистили свої особисті дані в інтернеті?

Якщо ні, то саме час подумати про це. Наприклад, налаштувати захист за допомогою двофакторної автентифікації (2FA). Один з видів 2FA — програми-автентифікатори, які працюють дуже просто: під час роботи в інтернеті, після введення звичайного пароля, ви отримуєте додатковий код, який також потрібно ввести для доступу. Це як додатковий замок і ключ, але надійніше!

12:25 18.01.2024

Мобільний клас безпеки - в закладах освіти

Мобільний клас безпеки - в закладах освіти

17 січня з метою підвищення обізнаності дітей щодо правил безпечної поведінки та в рамках реалізації спільного проєкту Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства освіти і науки України за підтримки дитячого фонду ООН «Unicef» до учнів 5-х класів Бобровицького ліцею і Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1  завітав мобільний клас безпеки. 

17:01 17.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь