A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Наближаємо Перемогу разом!

Наближаємо Перемогу разом!

За кошти працівників міської ради був придбаний багатофункціональний 3D принтер виробництва США. У нашій громаді знайшлися умільці, які за допомогою цього сучасного приладу виготовляють з пластику скиди для дронів, пристрої для спорядження набоїв, хвостові стабілізатори для боєприпасів та інші комплектуючі для потреб ЗСУ.

11:33 30.01.2024

Захистіть себе та своїх дітей – отримайте щеплення

Захистіть себе та своїх дітей – отримайте щеплення

Хвороби крадуть нашу фізичну активність, заробіток, улюблене дозвілля та час. Адже через грип, ГРВІ чи COVID-19 ми певний час не можемо працювати або навчатися, вимушені ізолюватися, витрачати гроші на діагностику та ліки. Але найстрашніше — це смерть у результаті інфекції, якій можна було б запобігти.

10:56 30.01.2024

У якому випадку вакцина від ВПЛ доцільна для дорослих?

У якому випадку вакцина від ВПЛ доцільна для дорослих?

Вакцинувати дівчат і хлопців від Вірусу папіломи людини можна з 9 років, щоб випередити початок статевого життя, коли найчастіше і відбувається інфікування. Підлітки, які розпочинають курс пізніше — у віці 15 років і старше — отримують не два, а три щеплення для досягнення потрібного ефекту.

10:54 30.01.2024

Відбулась творча зустріч з кобзарем-лірником Василем Нечепою

Відбулась творча зустріч з кобзарем-лірником Василем Нечепою

29 січня, в 106-ту річницю Дня пам’яті Героїв Крут, та 185-ту річницю творця Державного Гімну України – Павла Чубинського, до Бобровицького міського Будинку культури завітав народний артист України, лауреат Національної премії ім.Тараса Шевченка, український кобзар-лірник Василь Нечепа, чи не єдиний представник старосвітської чернігівської кобзарської школи.

08:42 30.01.2024

Із щотижневої апаратної наради

Із щотижневої апаратної наради

29 січня під головуванням в.о. міського голови Геннадія Іванюка відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої обговорено питання організації пільгового харчування дітей; контролю за дотриманням громадянами та підприємцями правил благоустрою; підписання меморандумів про співпрацю з партнерами в галузях освіти та культури громади.

16:45 29.01.2024

Начальник відділу ЦНАП Ольга ШИЛКО взяла участь у міжрегіональному семінарі в місті Рівному

Начальник відділу ЦНАП Ольга ШИЛКО взяла участь у міжрегіональному семінарі в місті Рівному

Начальник відділу ЦНАП Бобровицької міської ради Ольга ШИЛКО взяла участь у міжрегіональному семінарі на тему: «Посилення стійкості міжрегіональних мереж ЦНАП задля розвитку та вдосконалення адміністративних послуг в умовах воєнного стану», який проходив в місті Рівному.

15:35 29.01.2024

День пам’яті Героїв Крут

День пам’яті Героїв Крут

29 січня ми відзначаємо 106 річницю пам’яті Героїв Крут. Цього дня віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника. Події 29 січня 1918 року є нагадуванням того, що невпинна боротьба України проти агресора триває не одне десятиліття, а більше сотні років. Самовіддана, яскрава сторінка протистояння більшовицькому загарбнику в ході Української революції 1917-1921 років – один із перших символів беззаперечного героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність України.

15:18 29.01.2024

Скористайтеся інформаційними відеоматеріалами з мінної безпеки

Скористайтеся інформаційними відеоматеріалами з мінної безпеки

Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з партнерами – проєктом Dovidka.info та благодійною організацією «Смарт ангел»  створено кілька просвітницьких відеороликів для здобувачів освіти, присвячених мінній безпеці.

13:41 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь