A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

В Бобровицькому ЦНАПі запрацює модель надання адміністративних послуг у форматі «Виїзне віддалене робоче місце» в с. Макарівка

В Бобровицькому ЦНАПі запрацює модель надання адміністративних послуг у форматі «Виїзне віддалене робоче місце» в с. Макарівка

Сьогодні відбулась зустріч начальника ЦНАП Ольги Шилко та адміністратора ЦНАП Валентини Діденко з керівницями макарівського сільського клубу Вірою Семененко та сільської бібліотеки Іриною Шлапак щодо організаційних питань початку роботи «Виїзного віддаленого робочого місця».

14:38 02.02.2024

Для соціальних працівників придбано нові велосипеди

Для соціальних працівників придбано нові велосипеди

Життя людини до тих пір має цінність, доки вона може допомагати людям. Соціальні працівники Центру надання соціальних послуг Бобровицької міської ради щоденно піклуються  про пенсіонерів, ветеранів війни і праці, осіб з інвалідністю, осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах, - допомагають їм долати життєві труднощі та негаразди.

12:48 02.02.2024

Сучасні девайси отримали заклади освіти

Сучасні девайси отримали заклади освіти

475 планшетів для закладів освіти Бобровицької громади надійшли від французького регіону Іль-де-Франс через Асоціацію цивільного захисту Франції (Fédération Nationale de Protection Civile (FNPC). Щиро дякуємо партнерам та благодійникам за співпрацю й можливість покращувати якість дистанційного навчання!

10:54 02.02.2024

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

На виконання Розпорядження від 18.01.2024 № 4 Ради оборони Чернігівської області, Протоколу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Ніжинській районній державній адміністрації № 1 від 24.01.2024 року, а також у зв’язку з значним збільшенням популяції червоної лисиці, яка є основним резервуаром та розповсюджувачем збудника сказу доводимо до вашого відома про те, що Мисливсько – рибальським підприємством «Бобровицьке» ЧОО УТМР будуть проводитись заходи по відстрілу хижих та шкідливих тварин на території мисливських угідь в такі дні: 3,4,10,11,17,18,24,25 лютого 2024 року.

09:42 02.02.2024

Герої не вмирають! Вони вічно живуть…

Герої не вмирають! Вони вічно живуть…

Солдат Присідько Валерій Володимирович загинув 02 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Кузьмине Луганської області. Під час ворожого артилерійського обстрілу він зазнав поранень, несумісних із життям.

09:05 02.02.2024

НЕБЕЗПЕЧНА ВОДА

НЕБЕЗПЕЧНА ВОДА

Серед надзвичайних ситуацій природного походження найчастіше трапляються небезпечні явища гідрологічного характеру такі як повені, паводки, підвищення рівня ґрунтових вод тощо. Вода може забирати життя людей, руйнувати будинки, будівлі та інженерні споруди. Небезпека повеней та паводків ще й у тому, що розмиваються гноєзбірники, сміттєзвалища, дворові вбиральні, хліви, кладовища, внаслідок чого забруднюються нечистотами та різноманітним сміттям довкілля, харчові продукти та вода.

17:31 01.02.2024

За працевлаштування безробітних – компенсації роботодавцю

За працевлаштування безробітних – компенсації роботодавцю

Для тих роботодавців, які вміють рахувати свої гроші та цінувати час, компенсаційні виплати від служби зайнятості за працевлаштування безробітних, безперечно, є вигідною пропозицією. Адже це - можливість і потрібних працівників знайти, і водночас зекономити кошти підприємства. У цьому переконалися на ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант», яка давно співпрацює з обласною службою зайнятості.

17:20 01.02.2024

Давно настав час, щоб адмінпослуги отримали достойну вартість

Давно настав час, щоб адмінпослуги отримали достойну вартість

Начальник відділу ЦНАП Бобровицької міської ради Ольга Шилко долучилася до чергового обговорення законодавчого регулювання адмінпослуг і адмінзбору в рамках заходу із серії публічних діалогів «Децентралізація на зв’язку».

15:57 01.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь