Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Два роки незламності, сили та витримки

Два роки незламності, сили та витримки

Два роки тому настала найтрагічніша дата в історії України та її народу - 24 лютого 2022 року російські війська розпочали повномасштабне вторгнення на територію нашої Батьківщини. Від перших годин війна для українців стала справді народною війною. Наші міста стали містами героїв, наші села стали селами героїв – людей, які допомагали вистояти одне одному і державі.

10:41 23.02.2024

Відбулась чергова сесія Бобровицької міської ради

Відбулась чергова сесія Бобровицької міської ради

22 лютого проведено засідання постійних комісій міської ради, на яких розглянуто та обговорено 129 питань порядку денного, що винесені на розгляд 33 сесії Бобровицької міської ради VIII скликання.  В.о. міського голови Геннадій Іванюк вів пленарне засідання сесії. Із 22 депутатів міської ради прибули 17.

16:45 22.02.2024

Посмертно. В ОВА родинам полеглих Героїв передали державні нагороди

Посмертно. В ОВА родинам полеглих Героїв передали державні нагороди

Спільно з представниками ОК «Північ» та ТрО начальник ОВА передав родичам 38-ми загиблих Захисників державні нагороди. Указом Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено:

14:08 22.02.2024

Ще один Захисник України став янголом на небесах

Ще один Захисник України став янголом на небесах

Сьогодні в с.Олександрівка зібралися жителі громади,  військовослужбовці, рідні, близькі, друзі, побратими, щоб провести в останню дорогу загиблого Героя Мурашка Василя Миколайовича. Захисник України з честю виконував свій військовий обов’язок заради світлого майбутнього свого народу та Батьківщини, щоб у мирі та безпеці зростали наші діти.

17:17 21.02.2024

Почати життя з нуля…

Почати життя з нуля…

Такий шанс з’явився у мешканців Новоселівки, чиї будинки постраждали від воєнної агресії. Цей населений пункт, що знаходиться під Черніговом, стояв на шляху російського війська, отож після звільнення його було не впізнати – пошкоджені або вщент зруйновані будинки, спалені автівки, місиво з цегли, металу та особистих речей, вирви та згарища.

12:01 21.02.2024

До уваги платників, які надають послуги з перевезень пасажирів

До уваги платників, які надають послуги з перевезень пасажирів

Відповідно до пункту 89 частини 1 статті 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги» (далі – Закон № 1591), торговець – суб’єкт господарювання (юридична особа або фізична особа, яка здійснює підприємницьку діяльність, незалежну професійну діяльність), який відповідно до договору з відповідним надавачем платіжних послуг (еквайром або іншим) приймає до обслуговування платіжні інструменти для здійснення оплати вартості товарів чи послуг, включаючи послуги з видачі коштів у готівковій формі.

11:58 21.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь