A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Ми змінюємо світ, а світ змінює нас

Ми змінюємо світ, а світ змінює нас

У 2024 році продовжуємо проводити навчання з цифрової грамотності для всіх бажаючих, адже «Цифрова освіта для людей поважного віку» - це важливий соціальний проєкт, особливо у військовий час. Учасники зустрічей не лише навчаються користуватися соцмережами, месенджерами і онлайн послугами, але і дізнаються про багато корисних функцій у їхніх мобільних пристроях.

15:33 20.02.2024

Прикладання до грудей під час вакцинації зменшує біль від ін'єкції

Прикладання до грудей під час вакцинації зменшує біль від ін'єкції

Вакцинація може відбутися безболісно або завдати меншого дискомфорту немовляті, якщо в момент отримання щеплення, мама прикладає його до грудей. Як пояснюють медики, знеболювальний та заспокійливий ефект мають:

12:31 20.02.2024

Як зміцнити імунітет дитини?

Як зміцнити імунітет дитини?

Одне з найбільш поширених запитань до лікаря-педіатра стосується способів “зміцнення імунітету” дитини. Батьки завжди шукають можливостей якомога краще захистити своїх малюків від небезпек цього світу і, насамперед, від інфекцій. Проте в уявленні багатьох захист від хвороб дорівнює вживанню ліків або вітамінних комплексів у профілактичних цілях.

12:30 20.02.2024

Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого в громаді відбулися заходи з метою вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи європейське майбутнє України. До учасників мітингу-реквієму, що відбувся на площі міста, звернувся в.о. міського голови Геннадій Іванюк: «Події 2014 року сколихнули не тільки Україну, а й увесь світ. На Майдані загинули українські патріоти - сміливі, вольові, мужні, незалежні, цілеспрямовані, справедливі Герої Небесної Сотні. Їх серця були переповнені щирою любов’ю до України.

12:11 20.02.2024

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів протестувальників під час Революції Гідності 2013–2014 років. Пам'ятний день встановлено указом Президента України 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні. 

07:49 20.02.2024

В Чернігові відкрили оновлене приміщення сервісного центру ПФУ

В Чернігові відкрили оновлене приміщення сервісного центру ПФУ

У зв’язку з переїздом, відділ обслуговування громадян № 1 (сервісний центр) Управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, який розміщувався за адресою: м. Чернігів, вул. Шевченка, 162, здійснює прийом відвідувачів за новою адресою: м. Чернігів, вул. Музична, 1 а (район колишньої фабрики музичних інструментів).

16:46 19.02.2024

Протидія дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

Протидія дезінформації та незаконному контенту в інформаційному просторі

Війна відбувається не лише за територіальну цілісність, а й за інформаційний простір. Російська інформаційна експансія посилилась з початком повномасштабного вторгнення. Тобто, росіяни намагаються досягти власних національних інтересів методом беззбройного проникнення в інформаційну сферу.

16:35 19.02.2024

Щодо заборони пропаганди російської імперської політики

Щодо заборони пропаганди російської імперської політики

27 липня 2023 року набув чинності Закон України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії», згідно з яким всі російські назви вулиць мають бути перейменовані.

16:13 19.02.2024

Оголошення про скликання засідання виконкому.

Оголошення про скликання засідання виконкому.

Бобровицька міська рада повідомляє, що 29 лютого 2024 року  о десятій годині в адмінприміщенні  за адресою: вул.Незалежності, 46,  м. Бобровиця відбудеться засідання виконавчого комітету Бобровицької міської ради Чернігівської області.

15:32 19.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь