A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

День єднання – свято української згуртованості

День єднання – свято української згуртованості

Сьогодні на центральній площі міста відбулися заходи з нагоди Дня єднання. Це свято згуртовує українців навколо національної ідеї та показує, що ми – єдиний народ, вільний і незалежний, який має єдину державу, і захищає її територіальну цілісність.

10:23 16.02.2024

До уваги батьків немовлят!

До уваги батьків немовлят!

З 13 лютого 2024 року змінено порядок виплати грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги "Пакунок малюка".

10:13 16.02.2024

16 лютого – День єднання

16 лютого – День єднання

Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.  14 лютого 2022 року з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого 2022 року визначено Днем єднання в Україні.

08:04 16.02.2024

Безпека газових мереж у дво- та багатоквартирних будинках:  питання, що вже врегульоване законодавством!

Безпека газових мереж у дво- та багатоквартирних будинках: питання, що вже врегульоване законодавством!

Згідно з наказом Міністерства енергетики України №292 від 29.09.2023р. про "Порядок технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання у багатоквартирному будинку" та Постановою НКРЕКП від 05.12.23 р. № 2291 «Про затвердження Типового договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирного будинку та внесення змін до Кодексу газорозподільних систем» затверджений порядок та процедура проведення технічного обслуговування (ТО) газових мереж у дво- та багатоквартирних будинках.

15:50 15.02.2024

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

Наш воїн-захисник Микола Ременець, житель с. Макарівка, отримав важку мінно-вибухову травму 18.01.2024 в результаті бойових дій при виконанні службових обов'язків в районі н.п. Кліщіївка Донецької області. На даний час Микола Ременець проходить дороговартісне лікування. Він став Героєм проєкту «Лікарі для героїв». Нашому захиснику необхідно оплатити рахунок за моделювання та виготовлення 2-х індивідуалізованих пацієнтспецифічних орбітальних пластин з РЕЕК (з гвинтами для кріплення).

15:06 15.02.2024

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

Медзаклади Чернігівщини потребують працівників

Представники галузі охорони здоров'я завжди «в тренді» на ринку праці, і за свою роботу вони отримують гідну заробітну плату. Отже, якщо у вас є медична освіта, вас чекають у медзакладах області!

14:37 15.02.2024

Вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

Вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого виповнюється 35 років з того дня, як колишні радянські війська були виведені з республіки Афганістан. Цього дня проведено мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам у м. Бобровиця. В заході взяли участь керівники та працівники міської ради, воїни-інтернаціоналісти, представники установ та організацій громади, жителі міста.

12:51 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь