A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

День початку кримського спротиву

День початку кримського спротиву

26 лютого в закладах  загальної середньої освіти Бобровицької міської ради відбулися заходи до Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та м. Севастополя: церемонії підняття Державного Прапору України з виконанням Державного Гімну України та Гімну кримськотатарського народу (заклади освіти); урок історичної пам'яті «Крим. Історія і сьогодення» (Бобровицький ліцей); виховний захід «26 лютого – День початку кримського спротиву» (Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1);

15:48 26.02.2024

Лабораторні дослідження швидко і безоплатно можуть отримати жителі Бобровицької та Новобасанської громад

Лабораторні дослідження швидко і безоплатно можуть отримати жителі Бобровицької та Новобасанської громад

З початку лютого 2024 року в Бобровицькому ЦПМСД з’явилася можливість отримувати нові діагностичні послуги одразу в амбулаторіях та не витрачати час на доїзд до іншого закладу. В чотирьох амбулаторіях Бобровицького ЦПМСД в Бобровиці, Новій Басані, Новому Бикові та Кобижчі можна швидко і безоплатно пройти обстеження та отримати результати:

11:04 26.02.2024

Герої не вмирають! Вони вічно живуть…

Герої не вмирають! Вони вічно живуть…

Старший солдат Васильченко Олексій Миколайович загинув 25 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області. Йому було 30 років.

09:00 25.02.2024

До 10-ї річниці від початку російсько-української війни

До 10-ї річниці від початку російсько-української війни

10 років тому, в лютому 2014 року, Російська Федерація розв’язала війну проти України. Ворог окупував Автономну Республіку Крим і Севастополь, окремі райони Донецької та Луганської областей. До 24 лютого 2022 року основні події сучасної російсько-української війни з різною інтенсивністю бойових дій точилися на сході нашої країни. Хоча протистояння російській гібридній агресії та впливу в різних сферах відбувалося не тільки на лінії фронту, а й на всій території України.

10:09 24.02.2024

Старшокласники зустрілися з начальником відділу освіти

Старшокласники зустрілися з начальником відділу освіти

23 лютого до відділу освіти Бобровицької міської ради завітали здобувачі освіти 9-11 класів Козацького ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Петрівської гімназії. Метою їх візиту було ознайомлення з системою роботи працівників освітньої установи. Учні спільно з педагогами Мирославом Партатусом, Людмилою Рагулін, Людмилою Харсікою, Богданою Партатус зустрілися з Валентиною Мартишевською, начальником відділу освіти, та в бесіді за «круглим столом» обговорили нагальні питання шкільного життя.

15:48 23.02.2024

Податківці виявили низку порушень при продажу ювелірних виробів

Податківці виявили низку порушень при продажу ювелірних виробів

Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області було встановлено  факт реалізації ювелірних виробів (ікон, золота та срібних прикрас) без застосування РРО/ПРРО та без видачі розрахункових документів у одному із магазинів Чернігова.

15:28 23.02.2024

Друга річниця повномасштабної війни в Україні

Друга річниця повномасштабної війни в Україні

24 лютого минає два роки з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Ворог напав підступно, зухвало, віроломно…Сотні авіабомб розбудили мирних українців лютневого ранку 2022 року. За останні два роки ми переживали багато складних подій. Ці роки були важкими для всіх українців. Складними роки війни є й для здобувачів освіти, які змушені навчатися в непростих умовах сьогодення. Наші діти за цей час стали дорослішими, стійкішими та сильнішими.

15:21 23.02.2024

Очевидці окупації поділилися спогадами

Очевидці окупації поділилися спогадами

Два роки тому, 24 лютого 2022 року,  ворожі війська вторглися на територію України і поступово почали захоплювати значні частини Чернігівської області. Були зайняті загарбниками і села Бобровицької громади. Сьогодні в Бобровицькій бібліотеці відбувся круглий стіл «Окупація. Свідчення очевидців», приурочений до другої річниці російської окупації Чернігівської області.

15:14 23.02.2024

Увага! Будуть проводитися роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання

Увага! Будуть проводитися роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання

Ніжинське УЕГГ Чернігівської філії «Газорозподільні мережі України» інформує про те, що в березні 2024 року м.Бобровиця будуть проводитись роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання (перелік адрес додається). У зв’язку з технологічною послідовністю виконання даних робіт по будинку, газопостачання буде тимчасово припинено. При виконанні вищевказаних робіт обов'язкова присутність власника або іншого мешканця кожної квартири.

14:54 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь