A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення

Оголошення

Запрошуємо жителів міста Бобровиця на зустріч з юристами Благодійного фонду «Право на захист», яка відбудеться 29 лютого об 11:00 в адімнприміщенні  КЗ «Центр надання соціальних послуг» за адресою: м. Бобровиця, вул. Незалежності, 28

16:10 27.02.2024

Пільговики, яким пільги надаються залежно від доходів, отримають всі належні виплати у березні

Пільговики, яким пільги надаються залежно від доходів, отримають всі належні виплати у березні

Пільги деяким категоріям громадян надаються за умови, що середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу. Під час визначення органами Пенсійного фонду України середньомісячного сукупного доходу сім’ї пільговика враховується в тому числі й інформація від Державної податкової служби України про доходи пільговика та членів його сім’ї за III і IV квартали попереднього календарного року.

14:58 27.02.2024

Перерахункам  пенсій у березні - бути!

Перерахункам пенсій у березні - бути!

На сайті Уряду оприлюднено постанову від 23.02.2024 № 185 “Про індексацію пенсійний і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2024 році“, якою передбачено проведення індексації пенсій, підвищення розмірів мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшення рівня мінімальних пенсійних виплат окремим віковим категоріям пенсіонерів.

14:56 27.02.2024

ЗАПИТУЄТЕ - ВІДПОВІДАЄМО

ЗАПИТУЄТЕ - ВІДПОВІДАЄМО

Як «перевести» виплати з «Укрпошти» на банківську картку? Українці мають право будь-якої миті за власним бажанням змінити спосіб отримання пенсії та соціальних виплат. Зокрема ті, хто отримують гроші на «Укрпошті», можуть перевести виплати на банківську картку. Змінити спосіб виплати або уповноважений банк пенсіонер може у будь-який час за своїм бажанням, подавши відповідну заяву.

14:55 27.02.2024

Подяка за підтримку закладів охорони здоров’я!

Подяка за підтримку закладів охорони здоров’я!

Колектив КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Бобровицька опорна лікарня» висловлює ЩИРУ ПОВАГУ ТА ПОДЯКУ Revival Foundation, Gari Care, Global Empowerment Mission Ukraine в партнерстві з Howard G. Buffett Foundation, а також Благодійному фонду молодіжної ініціативи «Надія» за допомогу та співпрацю.

14:41 27.02.2024

Оголошення

Оголошення

29 лютого 2024 року у великому залі адмінбудівлі Бобровицької міської ради (другий поверх) об 11:00 відбудеться розширене засідання комісії з питань найменування (перейменування) назв вулиць, інших об’єктів підвідомчої території Бобровицької міської ради із залученням членів виконкому Бобровицької міської ради для опрацювання наданих в процесі обговорення даного питання пропозицій та напрацювання остаточних варіантів перейменування назв вулиць населених пунктів підвідомчої території.

11:15 27.02.2024

У Бобровицькому ліцеї відбулося літературне свято

У Бобровицькому ліцеї відбулося літературне свято

Вшановуючи пам'ять доньки Прометея, в Бобровицькому ліцеї провели літературне свято «Заквітчана краса Лесі Українки», приурочене 153-річниці з дня народження поетеси. Назар Романенко та Євгенія Крамаренко розпочали захід знайомством із життям та творчістю жінки-легенди. Розповідь супроводжувалася піснями на слова Лесі Українки. Родзинкою заходу стала музична композиція у виконанні Кіри Чалої.

08:48 27.02.2024

Шановні жителі громади!

Шановні жителі громади!

На минулому тижні в соціальних мережах була розміщена фейкова інформація від анонімного учасника про нібито закриття автобусних маршрутів у м. Бобровиця та деяких сільських населених пунктах громади. Наголошуємо, що всі автобусні маршрути працюють і надалі працюватимуть в звичайному режимі.

16:45 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь