A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Фонд соціального страхування України

Внаслідок бойових дій постраждали 225 працівників, 80 з них загинули

З початку війни внаслідок бойових дій на підприємствах України зафіксовано 107 випадків травмування та/або смерті працівників, більшість з яких групові. Під час виконання трудових обов’язків через збройну агресію росії постраждали 225 працівників, 80 з них загинули. Найбільша кількість потерпілих зареєстрована у Миколаївській області – 53 постраждалих, 24 з яких травмовані смертельно, а також Києві – 41 постраждалий, 13 смертельно.

11:23 03.05.2022

Фонд виплатив пів мільярда гривень декретних допомог за час війни

Допомога по вагітності та пологах виплачується Фондом соціального страхування України попри воєнний стан, евакуацію працівниці, неможливість формування роботодавцем заяви та навіть у разі виходу у декрет після призупинення дії трудового договору на час війни.

11:15 29.04.2022

Щороку, 28 квітня, відзначають Всесвітній день охорони праці

Однак цього року в Україні він ознаменований як ніколи підвищеними ризиками та смертельною загрозою для працівників усіх сфер. Тож сьогодні українці стали на захист Батьківщини попри небезпеку – кожен на своєму фронті, ми об’єднали зусилля для перемоги. І доки Герої України борються за нашу свободу на передовій, мільйони працівників допомагають їм у тилу – підтримують економіку, забезпечують роботу підприємств критичної інфраструктури, рятують життя, організовують логістику…

11:14 29.04.2022

З початку війни Фонд виплатив лікарняні для пів мільйона українців

Майже два мільярди гривень лікарняних було виплачено Фондом соціального страхування України з початку війни. Допомоги по тимчасовій втраті працездатності за 55 днів війни отримали 498,8 тисячі українців з усіх куточків України, зокрема зон активних бойових дій. Попри умови воєнного стану, руйнування окремих приміщень Фонду і технічні обмеження, фахівці ФССУ забезпечують роботу усіх відділень, де це можливо. Так, за час війни Донецьке управління виплатило лікарняні для 16,9 тис. застрахованих осіб, Запорізьке – для 12,9 тис. осіб, Луганське – 2,2 тис. осіб, Харківське – 13,3 тис. осіб, Херсонське – 1,6 тис. осіб, Чернігівське – 9,8 тис. осіб.

13:27 21.04.2022

УВАГА! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО РОБОТИ ВІДДІЛЕНЬ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ У ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Чернігівській області продовжують роботу попри умови воєнного стану. Матеріальне забезпечення і страхові виплати Управління здійснює фінансування усіх видів допомог і страхових виплат. Зокрема, станом на сьогодні в області профінансовано лікарняні та декретні допомоги за заявами-розрахунками, прийнятими від роботодавців по 10 березня включно. Водночас, непрофінансованими залишаються 0,3% страхувальників, з якими відсутній зв’язок.

16:21 18.04.2022

Е-лікарняні можна оплачувати без зміни статусу на "готовий до сплати"

Після відновлення роботи Електронного реєстру листків непрацездатності, доступ до якого призупинявся на початку війни, деякі електронні лікарняні залишились у статусі «закритий» попри вичерпання строків. Електронний лікарняний має статус «закритий» з дня свого створення і змінює його на «готовий до сплати» у день видачі – тобто через сім днів після дати закриття для лікарняних по тимчасовій непрацездатності і через сім днів після дати відкриття – для лікарняних по вагітності та пологах. Однак через технічні збої сьогодні е-лікарняні часто не змінюють свій статус попри вичерпання строків. У такому випадку потрібно орієнтуватись на дати – якщо після дати закриття, зазначеної в е-лікарняному, пройшло сім днів, на восьмий день з е-лікарняним уже можна починати працювати і призначати за ним допомогу, навіть якщо його статус залишився «закритим».

16:17 18.04.2022

Уряд затвердив бюджет ФССУ на 2022 рік з видатками в 37,5 млрд грн

Кабінет Міністрів України затвердив бюджет Фонду соціального страхування України на 2022 рік. Видатки Фонду у поточному році планово сягнуть 37,52 мільярда гривень, з яких, зокрема: ? на матеріальне забезпечення (допомоги по тимчасовій втраті працездатності, по вагітності та пологах і на поховання) та соціальні послуги – 22,82 млрд грн; ? на страхові витрати потерпілим на виробництві і членам їх родин – 12,22 млрд грн; ? на страхові витрати на медичну і соціальну допомогу – 0,59 млрд грн.

14:35 17.02.2022

Зменшення мінімального строку лікування COVID-19 до 5 днів не пов’язано із оплатою лікарняних

Мінімальна тривалість лікування пацієнтів із COVID-19, а також термін їх самоізоляції – це визначені галузевими стандартами охорони здоров’я та відповідними протоколами строки. Стандарти медичної допомоги змінюються, адаптуючись до нових даних про перебіг хвороби.

12:29 15.02.2022

Механізм отримання допомоги від Фонду за е-лікарняним

Понад 3 мільйони українців були на оплачуваному Фондом соціального страхування України лікарняному упродовж минулого року. ФССУ профінансував для них більше 5 мільйонів листків непрацездатності, які їх роботодавці опрацювали, розрахували та подали до Фонду на оплату.

11:53 11.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь