Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Інспектували заклади освіти

Дата: 26.07.2023 11:39
Кількість переглядів: 107

До нового навчального року потрібно бути готовим уже сьогодні. Хоч літо ще в повному розпалі,  але заклади освіти вже ретельно готуються до нового навчального року. На виконання розпорядження в.о. міського голови Геннадія ІВАНЮКА створено комісію до складу якої увійшли:
Юлія ПЕТРЕНКО, заступник міського голови;
Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти міської ради;
Валерій БАЙДЮК, начальник відділу соціального, цивільного захисту населення, надзвичайних ситуацій та охорони здоров’я міської ради;


Роман ДУБ, заступник начальника відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Ніжинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області;
Вадим СЛЬОЗКО, головний інспектор ВНС Ніжинського РУГУ ДСНС України в Чернігівській області.

Сьогодні гостро стоїть питання безпечного освітнього середовища в закладі. Тому інспектували заклади освіти не тільки члени комісії, але  й громадськість, батьки, депутати міської ради.

Кобижчанський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відвідали начальник Ніжинської районної військової адміністрації Григорій КОВТУН, в.о. міського голови Геннадій ІВАНЮК,  депутат Чернігівської обласної ради Сергій  ЧУБОВСЬКИЙ.

Геннадій ІВАНЮК та  Сергій ЧУБОВСЬКИЙ  завітали до Бобровицьких закладів дошкільної освіти «Сонечко» та загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2.

Протягом дня комісія також оглянула готовність Бобровицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 та Бобровицького ліцею, Рудьківських закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та дошкільної освіти «Котигорошко»,  Макарівської гімназії.

Кожен представник комісії обстежував готовність відповідно до свого профілю.

Поспілкувавшись з батьками та громадськістю, зробили висновок, що невирішених питань ще багато, але разом можна здолати будь-які перепони. Міська рада, відділ освіти та всі учасники освітнього процесу докладають максимум зусиль для того, щоб діти могли здобувати знання в теплих, охайних приміщеннях та при потребі перебувати в належних захисних укриттях.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь