Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Урок з безпеки дорожнього руху «Стій! Уважним будь! Іди!»

Дата: 05.10.2023 15:50
Кількість переглядів: 56

 З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги здобувачів освіти до правил поведінки на дорогах 5 жовтня 2023 року на базі Бобровицької гімназії Світланою Орел, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, та Олегом Ракоїдом, учителем автосправи Новобиківського МНВК, проведено для учнів 5 класу урок з безпеки  дорожнього руху «Стій! Уважним будь! Іди!».

Як повідомляють інформаційні ресурси за перше півріччя 2023 року в Україні сталося 10 226 дорожньо-транспортних пригод, у наслідок яких загинуло 1314 громадян, у тому числі 64 дитини; 1828 дітей були травмовані. Безумовно, причиною виникнення ДТП є недостатня дисциплінованість учасників дорожнього руху і нехтування ними правилами безпеки на дорозі. Тому надзвичайно важливо починати змалечку формувати в дітей культуру безпечної поведінки, у тому числі й на автошляхах.

Під час проведення цього тематичного заходу здобувачі освіти ознайомилися з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, із дорожніми знаками; сформували вміння та навички безпечної поведінки пасажира легкового і вантажного автомобілів; актуалізувати знання про дорожній рух і правила безпечного перебування на вулицях.

Тож, бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху. Наше здоров’я – це наша відповідальність! 

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь