Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Розвиток освіти - перспективи майбутнього!

Дата: 10.10.2023 10:18
Кількість переглядів: 168

У рамках співпраці Громадської організації «Українська Агенція Інноваційного Розвитку» та Громадської організації «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти міської ради, взяла участь у Національному форумі «Виклики сьогодення та перспективи майбутнього», який проходив з 5 по 7 жовтня.

Основна мета форуму:

  • створення пулу громад-побратимів, які стануть оплотом справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці у вирішенні та подоланні гуманітарних та  економічних питань на шляху європейської інтеграції;
  • обмін досвідом та кращими практиками, які стануть надійним фундаментом для ефективної та багаторічної співпраці.

Спікери заходу звернули увагу присутніх на актуальні питання, зокрема, Микола СИЛЕНКО, фінансовий експерт, розкрив особливості економічного розвитку громад та наслідки війни для розвитку економіки  України.

Лариса ПОЧЕЧУН, директор ГО «Центр освітніх реформ Наші діти», порушила тему цифровізації освітнього процесу в  початковій школі.

Юля ДОРОШЕНКО, начальник відділу освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту Іванівської сільської ради, розповіла,  як важко пережили окупацію односельчани. На даний час заклади освіти Іванівської громади, як і інші заклади освіти Чернігівщини, працюють в змішаному режимі.

Другий день захопив цікавим спілкуванням з колегами Чернігівщини, Рівненщини, Львівщини та Кіровоградщини. Це бесіди, дискусії та вирішення актуальних проблем освіти сьогодні.

Навчатися завжди цікаво та приємно, тож щиро дякуємо організаторам Національного форуму за незабутні враження, нові ідеї щодо розвитку освіти та нові знайомства.

 

Відділ освіти міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь