A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Формуємо безпечний освітній простір

Дата: 14.11.2023 13:55
Кількість переглядів: 107

13-14 листопада 2023 року для здобувачів освіти 7-11 класів Бобровицького ліцею та Бобровицької гімназії інструкторами Асоціації саперів України, м. Одеса, проведено навчання з теми «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів». У рамках реалізації пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» організували проведення заходу Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради, та Світлана Орел, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі.

Під час зустрічі школярі засвоїли головні правила безпечної поведінки, навчилися розпізнавати загрози у вигляді різноманітних мін, набоїв, саморобних вибухових пристроїв, ознайомилися з попереджувальними знаками та ознаками небезпечних територій. І найголовніше: учні засвоїли алгоритм дій під час виявлення незнайомого предмета, повітряної тривоги, обстрілів та бомбардування.

Правила безпечної поведінки в умовах військового стану має знати кожен юний громадянин. Слід пам’ятати, що розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів повинні займатися тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

У разі виявлення підозрілих предметів потрібно негайно повідомити про знахідку до найближчого відділу поліції, військкомату, органу місцевого самоврядування, підрозділу ДСНС або зателефонувати за номером «101».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь