A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Формуємо безпечний освітній простір

13-14 листопада 2023 року для здобувачів освіти 7-11 класів Бобровицького ліцею та Бобровицької гімназії інструкторами Асоціації саперів України, м. Одеса, проведено навчання з теми «Попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів». У рамках реалізації пілотного проєкту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» організували проведення заходу Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради, та Світлана Орел, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі.

13:55 14.11.2023

Обласна виставка малюнків «Барви рідної землі»

Чернігівський обласний Палац дітей та юнацтва в рамках співпраці із закладами загальної середньої, позашкільної освіти області у жовтні-листопаді 2023 року організував віртуальну  виставку малюнків «Барви рідної землі».  Метою виставки є популяризація образотворчого мистецтва серед дітей та молоді.  Головним завданням заходу було відображення в образах краси України, величі природи та неповторності рідного краю.  До участі приймалися роботи в жанрі «Пейзаж» та техніці живопису. У виставці взяли участь 49 учасників і з 28 закладів освіти.

11:13 14.11.2023

Вітаємо учасників Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»

Учасниками Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» - 2023 рік (заочного онлайн формату) стали випускниці  Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» Анастасія ДЕНИСЮК, вихованка гуртка «Природа і фантазія» та Софія СУПРУН, вихованку гуртка «Лялькарик» (керівник Наталія ДЕНИСЮК).

10:20 14.11.2023

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів

11 та 12 листопада 2023 року на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся ІІ етап  Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови та літератури, фізики, німецької мови. Оскільки участь в олімпіаді добровільна, то завдання виконували учні з 6 закладів освіти Бобровицької міської ради.

11:45 13.11.2023

Ліцеїсти допомагають ЗСУ

Дякуємо педагогам та здобувачам освіти Бобровицького ліцею, які в рамках акції «Подаруй тепло захисникам» виготовили окопні свічки для українських воїнів.

15:04 10.11.2023

Бобровицькому ліцею передано систему зберігання енергії

Завдяки співпраці міської ради з благодійними організаціями заклади освіти мають можливість отримувати допомогу в цей складний час. 8 листопада Благодійний фонд Євгена Пивоварова передав Бобровицькому ліцею систему зберігання енергії Tesla Powerwall, що дозволить забезпечити заклад освіти електроенергією під час можливих відключень.

08:36 10.11.2023

Нормативне підґрунтя та алгоритм дії закладів освіти у випадку булінгу

08 листопада в рамках семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи освітніх закладів Бобровицької міської ради, який пройшов на базі КУЦПРППБМР, практичним психологом центру, Ксенією Липко, висвітлено питання: «Нормативне підґрунтя та алгоритм дії закладів освіти у випадку булінгу». Адже за результатами дослідження, проведеного Фондом ООН Юнісеф, 67% дітей в Україні у віці від 11 до 17 років стикалися із проблемою булінгу, а 24% дітей потерпали від нього.

16:09 09.11.2023

Відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

08 листопада на базі центру професійного розвитку педагогічних працівників відбувся семінар  з елементами тренінгу «Атестація педагогічних працівників: документальне оформлення» для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти. Спікером заходу була Людмила Оніщенко, директор  КУ «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради.  

16:04 09.11.2023

Обговорено актуальні питання в сфері відновлення доступу до освіти Чернігівщини

8 листопада в м.Чернігів відбувся форум «Освіта Чернігівщини. Виклики сьогодення», в якому взяла участь Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради.Захід був присвячений координації співпраці представників органів місцевого самоврядування Чернігівщини з міжнародними і національними громадськими організаціями, які надають експертну та донорську підтримку в сфері відновлення доступу до освіти.

12:33 09.11.2023

Вихованці Центру дитячої творчості взяли участь у вокально-хореографічному перфомансі «Герої живуть в піснях!»

За активну участь в обласному вокально-хореографічному перфомансі «Герої живуть в піснях» вихованці хореографічного гуртка «Pas De Dans» (керівник - Ірина Нестер) та соліст вокального гуртка Артем Квіта (керівник - Світлана Юрченко) отримали подяки від Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва.

12:46 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь