A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Яскрава пізнавальна-ігрова програма «Осінні розваги»

Облітає листячко з дерев, вітер лоскоче щоки осінньою прохолодою, сумним ключем відлітають у вирій журавлі, а ми радіємо! Ще б пак, осінь  – найяскравіша пора року: ліси та поля розшиті золотом, тихо шарудить багряне листя під ногами  – дух перехоплює від такої краси. Про цю чудову пору року йшла мова на святі, яке відбулося 25 жовтня 2023 року в Бобровицькому закладі позашкільної освіти «Центр дитячої творчості».

10:37 30.10.2023

День української писемності та мови в закладах освіти

Сьогодні – 611-ий день війни… 611 днів наші мужні воїни боронять рідну землю, історію, культуру, традиції, мову …  Адже  без рідної мови жодна людина не здатна повноцінно почувати себе частиною власного народу, його історії та культури. З гідністю і шаною ми маємо усвідомлювати велику цінність рідного слова й особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім. Так,  в День української писемності та мови, заклади освіти Бобровицької міської ради активно долучилися до святкування. В усіх закладах були організовані та проведені різноманітні заходи: свята, розваги, тематичні заняття, вікторини, театральні дійства. 

09:40 27.10.2023

Відбувся навчально-методичний семінар для заступників директорів з виховної роботи та класних керівників 5-11 класів

26 жовтня 2023 року на базі комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбувся навчально-методичний семінар для заступників директорів з виховної роботи та класних керівників 5-11 класів на тему: «Візуалізація виховного процесу: практичні лайфаки в роботі класного керівника». Консультант Центру Світлана Орел ознайомила педагогів із новітніми технологіями, формами й методами роботи з сучасними дітьми, які можна використовувати як в офлайн, так і в онлайн режимі, а саме: вправами «Криголам», «Перетворення», «Сендвіч», прийомами «Косплей», «Креативні пазли», багатофункціональними сервісами для створення інтерактивних  вправ, ігор та друкованих матеріалів Wordwall,  Thinglink, Canva.

16:22 26.10.2023

Навчальний тренінг для учителів початкових класів освітніх закладів Бобровицької міської ради у рамках реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

З метою якісної й сталої підтримки реалізації Концепції Нової української школи the LEGO Foundation та реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» 26.10.2023 на базі Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 відбувся навчальний тренінг для учителів початкових класів (1 група): Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1, Ярославської філії, Макарівської гімназії, Браницької гімназії.

16:11 26.10.2023

Патріотичне виховання молодого покоління в закладах освіти Бобровицької міської ради

 Упродовж першої декади жовтня 2023 року в закладах загальної середньої освіти Бобровицької міської ради відбулося ряд тематичних заходів, що сприяють  національно-патріотичному вихованню дітей та учнівської молоді, популяризації героїзму військового подвигу, вшануванню мужності та героїзму захисників та захисниць України. У Озерянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 02 по 06 жовтня проведено .тиждень патріотичного виховання, у рамках якого відбулися: благодійні акції «Дякую», «Зігрій руки солдату», «Від дитячого серця – на фронт», створення  постійно діючої фотовиставки «Мій внесок у Перемогу», урок мужності  «Герої рідного краю». Було зібрано 150 окопних свічок, 100 подарунків для воїнів.

12:43 11.10.2023

День ментального здоров’я. Проведення івенту "Подорож до ментального здоров'я"

Щорічно 10 жовтня у всьому світі відзначається День ментального здоров’я. Запитуйте у себе щодня, не лише 10.10. – «Ти як?» Ти – який живеш у часи повномасштабного російського вторгнення. Ти – який відчуваєш тривогу і не відчуваєш міцної опори під ногами. Ти – який не впевнений сьогодні, що настане завтра. Ти – який читаєш новини про трагедії, що розривають серце. Ти – який думаєш про близьких, знайомих і незнайомих, забуваючи про себе.

10:26 11.10.2023

Відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти

10 жовтня відбулося організаційне засідання атестаційної комісії відділу освіти Бобровицької міської ради, на якому були присутні члени комісії: працівники відділу освіти,  КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Бобровицької міської ради», директори закладів освіти Бобровицької міської ради, голова Первинної профспілкової організації Бобровицької ТГ.

17:03 10.10.2023

Освітянка взяла участь у навчальному тренінгу, що організований фондом the LEGO Foundation

Оксана ГЛУШКО, учитель початкових класів Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, регіональний педагог-тренер стала учасником навчального тренінгу, організований фондом the LEGO Foundation, з метою реалізації програми підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в реаліях сьогодення» у межах підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO та опанувала низку інструментів якісної взаємодії дорослих і дітей, ментального включення в освітню діяльність, формування агентності, розвитку креативності здобувачів освіти. Зазначена Програма має на меті охоплення навчанням учителів 1-4 класів закладів державної та комунальної форм власності з жовтня 2023 року до квітня 2024 року включно. Тренінг пройшов у м. Києві, де відбулося дієве й творче  спілкування з тренерами, колегами та однодумцями із Запоріжжя.

13:06 10.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь