A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Розвиток освіти - перспективи майбутнього!

У рамках співпраці Громадської організації «Українська Агенція Інноваційного Розвитку» та Громадської організації «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти міської ради, взяла участь у Національному форумі «Виклики сьогодення та перспективи майбутнього», який проходив з 5 по 7 жовтня.

10:18 10.10.2023

Вітаємо учасників фестивалю-конкурсу «Grand Fest Дивоцвіт Карпат»!

Вихованці хореографічного гуртка «Pas De Dans» закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» (керівник - Ірина Нестер) та солістка вокального гуртка Аріна Пархоменко (керівник - Світлана Юрченко) продемонстрували гарні результати на IX Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Grand Fest Дивоцвіт Карпат», який проходив 6-8 жовтня в місті Яремче. Вихованці закладу гідно представили хореографію та вокал, виборовши 2  місце в номінації «Дебют - естрадний танець» з номером «Шкільне життя» та також 2 місце у номінації «Естрадний танець», номер – «Похід у бухгалтерію».

09:22 10.10.2023

Урок мужності «Герої рідного краю» в Бобровицькому ліцеї

9 жовтня в Бобровицькому ліцеї проведено урок мужності «Герої рідного краю», присвячений мешканцям громади, які дають відсіч російській агресії, захищають територіальну цілісність нашої держави та зробили особистий внесок у захист незалежності України. На урок мужності до ліцею завітали  почесні гості: Юлія ПЕТРЕНКО,  заступник міського голови, Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти міської ради, Людмила ОНІЩЕНКО, директор КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради. Участь у заході взяли рої «Лицарі світла» Бобровицького ліцею, «Відвага» Кобижчанського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів та «Соколята»  Бобровицької  гімназії.

17:06 09.10.2023

Відбувся Тиждень патріотичного виховання

У Озерянському ЗЗСО І-ІІІ ступенів з 2 по 6 жовтня проведено тиждень патріотичного виховання. Учні взяли активну участь у акціях: «Дякую», «Зігрій руки солдату», «Від дитячого серця - на фронт». Створили постійно діючу фотовиставку «Мій внесок у Перемогу». Було зібрано 150 окопних свічок,100 подарунків для військових. Підсумковий  захід «Очі янголів у формі ЗСУ» зібрав за круглим столом українських захисників, учнів, вчителів,родичів загиблих воїнів.

16:38 09.10.2023

Урок з безпеки дорожнього руху «Стій! Уважним будь! Іди!»

 З метою запобігання травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод та привернення уваги здобувачів освіти до правил поведінки на дорогах 5 жовтня 2023 року на базі Бобровицької гімназії Світланою Орел, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, та Олегом Ракоїдом, учителем автосправи Новобиківського МНВК, проведено для учнів 5 класу урок з безпеки  дорожнього руху «Стій! Уважним будь! Іди!».

15:50 05.10.2023

Вітаємо золоту медалістку Міжнародного інноваційного шоу INOVA!

26–29 вересня 2023 року в хорватському місті Загреб проведено Міжнародне інноваційне шоу INOVA — це одна з найстаріших виставок винаходів у світі. У заході взяла участь Анна ЛАГУС, учениця 10 класу Бобровицького ліцею (вчитель – Оксана ЯЩЕНКО). На шоу дівчина представила свій проєкт: «Екологічно безпечний спосіб отримання волокнистого напівфабрикату із стебел амброзії полинолистої», який посів призове місце. Учасницю нагороджено золотою медаллю.

10:23 05.10.2023

Завжди приємно робити добрі справи!

    04 жовтня у Бобровицькому закладі дошкільної освіти ясла-садок «Веселка» відбувся захід, на який завітало багато гостей. У святково прикрашеному залі зібралися діти, вихователі та шановані гості: Юлія Петренко, заступник міського голови; Валентина Мартишевська, начальник відділу освіти міської ради; Ірина КОЛОМІЄЦЬ, президент БО «БФ Ірини КОЛОМІЄЦЬ «Добрі справи»; Ірина Хоменко, коуч, арт-терапевт, координатор проєкту «Культурна спадщина», фасилітатор груп самодопомоги з психосоціальної підтримки ГО «Коралі», а також представники Управління поліції охорони в Чернігівській області та волонтерського штабу БФ «Українська команда».

08:20 05.10.2023

Відбувся семінар для керівників закладів дошкільної освіти

 03 жовтня в КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбувся семінар «Атестація педагогічних працівників: нові вимоги та виклики» для директорів закладів дошкільної освіти, присвячений новому Положенню про атестацію.

16:50 03.10.2023

Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти України

28 вересня в Бобровицькій міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти України, у яких взяли участь керівники закладів загальної середньої й позашкільної освіти Бобровицької міської ради. Зі словами щирої вдячності до педагогів звернувся перший заступник міського голови Володимир Данішевський: «Шановні вчителі! Ми дуже цінуємо вашу працю й зусилля, які ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з дітьми. Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже всі учні – це майбутні випускники, які завтра розбудовуватимуть нашу країну».

08:42 29.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь