A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Вітання з Днем працівників освіти

Шановні  освітяни Бобровиччини! Від щирого серця вітаю вас із професійним святом, яке з любов’ю називають Днем учителя! Ваша професія – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які відтак для багатьох стають життєвим кредитом.

08:20 29.09.2023

Відбулась благодійна акція

27 вересня батьківський, учительський та учнівський колективи Бобровицької гімназії, волонтери, дружина військового взяли участь в акції «Воїном стає мати і дружина, вся родина, ті, хто чекає на чоловіка, батька, брата та сина…».  Звучали слова вдячності воїнам, які боронять нашу землю; слова вдячності жінкам, які допомагають нашим героям.

13:16 28.09.2023

Семінар-презентаційний сторітеллінг для керівників освітянської спільноти учителів початкових класів

27 вересня на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради відбувся семінар-презентаційний сторітеллінг для керівників освітянської спільноти учителів початкових класів з теми: «Підвищення фахової майстерності учителів початкових класів щодо формування в учнів життєво необхідних навичок, які забезпечуються умовами неухильного виконання практичної частини навчальних програм у 2023-2024 навчальному році». Захід відкрила директор Центру професійного розвитку Людмила Оніщенко.

08:01 28.09.2023

Всеукраїнський місячник безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!»

З початком навчального року на дорогах побільшало неповнолітніх учасників дорожнього руху. А отже питання безпеки дітей та їхньої правильної поведінки під час дорожнього руху стало дуже актуальним. 25 вересня в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!» та з метою широкого залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, привернення уваги до проблеми їх безпеки на дорозі в Бобровицькому ліцеї Світланою Орел, спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі, та Олегом Ракоїдом, учителем автосправи Новобиківського МНВК, був проведений цільовий профілактичний захід для учнів 6-А класу (класний керівник - Світлана Левченко).

13:55 25.09.2023

Вітання до Дня працівників позашкільної освіти

Шановні працівники Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості». Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом! Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва. Саме позашкілля в творчості та натхненні навчає та формує українську юнь. Ваша педагогічна майстерність та відданість своїй справі перетворюють кожен день вихованців у день позитиву й пізнання нового. Саме до вас поспішають дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захоплююче, корисно.

12:31 25.09.2023

Акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

 22 вересня в рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» до здобувачів освіти Бобровицького ліцею завітали: рятувальники, фахівці Бобровицького РВ У ДСНС України, Бобровицького відділення поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області, КНП «Бобровицький центр первинної медико-санітарної допомоги», Бобровицького управління по газопостачанню та газифікації й Світлана Орел, спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі відділу освіти Бобровицької міської ради. Захід став цікавим наглядним уроком для 460 школярів, учнів 1-11 класів, на якому вони ознайомилися з діяльністю рятувальних служб і зрозуміли, якими важливими є дотримання правил безпеки життєдіяльності в повсякденному житті.

15:08 22.09.2023

Життя ми дітям віддаємо по краплині

 21 вересня в Бобровицькому ЗДО я/с «Золотий ключик» напередодні  Всеукраїнського дня  працівників дошкільної освіти зібралася родина дошкілля Бобровицької громади. На заході були присутні Юлія ПЕТРЕНКО, заступник міського голови, Валентина МАРТИШЕВСЬКА, начальник відділу освіти та керівники закладів дошкільної освіти. Свято розпочалося виступом малят, які читали вірші про мир та принесли 13 символічних голубів, на яких були назви населених пунктів нашої громади, що були в окупації на початку повномасштабного вторгнення.

17:30 21.09.2023

Відзначення Міжнародного дня миру в закладах загальної середньої освіти

 21 вересня традиційно в Україні та світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває запекла боротьба. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина.  З нагоди відзначення Дня миру в закладах загальної середньої освіти Бобровицької міської ради відбулися тематичні заходи: флешмоби «Миру бути, бо ми – єдині. Буде мир і в Україні!» (Бобровицька гімназія), «Голуб миру» (Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 1);  години спілкування «Мир на землі – радість у родині» (Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2), «У нас мета одна єдина, мирна й вільна Україна» (Бобровицький ліцей), «Хочемо миру в рідній Україні» (Кобижчанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів);

16:46 21.09.2023

День Миру в закладах дошкільної освіти

Традиційно 21 вересня  в усьому світі  відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням - це усвідомлене бажання, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба у нашій країні. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчуває кожна українська родина, кожна дитина.

16:12 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь