Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Вітаємо переможницю обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

21 січня Чернігівським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського в дистанційному форматі проведено ІІІ (обласний)  етап учнівської олімпіади з історії. В інтелектуальному змаганні брали участь 115 учнів 8-11 класів закладів загальної середньої освіти Чернігівської області. Серед учнів 8 класу - учасників олімпіади перемогу здобула Мар'яна Ручка, учениця Бобровицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 (учитель - Ірина Ручка).

10:55 12.02.2024

Вітаємо знавця української мови!

За результатами третього етапу ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика учениця 6 класу Бобровицького ліцею Катерина Ярошенко нагороджена дипломом ІІ ступеня. Вітаємо Катерину та її педагога-наставника Ліану Басисту з перемогою та бажаємо гідно пройти випробування у наступному етапі змагання!

14:23 09.02.2024

Меблі в укриття від ЮНІСЕФ

У рамках Меморандуму про співпрацю, який підписала міська рада з ЮНІСЕФ, Бобровицькі заклади дошкільної освіти «Золотий ключик» та «Сонечко» отримали меблі. Зокрема, надійшли дитячі столики, стільчики, двоярусні ліжечка.

12:45 09.02.2024

Зустріч вчителів початкових класів щодо обговорення співпраці з Громадською організацією «ГО ГЛОБАЛ»

7 лютого учителі початкових класів освітніх закладів  Бобровицької громади взяли участь у зустрічі на платформі ZOOM щодо обговорення співпраці  з Громадською організацією «ГО ГЛОБАЛ», де презентували Catch-up проєкт для початкової школи, спрямований на надолуження освітніх втрат, що виникли через повномасштабну війну в Україні та, як наслідок, вплинули на перебіг освітнього процесу у школах.

11:10 08.02.2024

Малеча вивчає народні традиції

Як нестримно летить час, ще зовсім недавно ми тішилися новорічними святами, а вже почався відлік останнього місяця зими — лютого. Хоча він за своїм характером найпримхливіший, або, як кажуть у народі, найконозистий, та все ж сонечко вже повертає на весну — поступово день збільшується. Мудро відмічено в народному прислів'ї: «Лютневий сніг весною пахне».На зламі між зимою і ранньою весною ми святкуємо день Стрітення. Слово це означає – зустріч. 

16:34 02.02.2024

Вітаємо лауреата обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024»

2 лютого відбулося урочисте закриття першого (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024», який кожного року об’єднує творчих, відкритих до нових знань, налаштованих ділитися своїми надбаннями, вчителів. 

15:57 02.02.2024

Цифровізація у сфері освіти продовжується

Днями до закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради надійшли сучасні гаджети. Тепер ще більше дітей матимуть змогу отримувати знання  під час організації дистанційного навчання.

15:01 30.01.2024

День пам’яті Героїв Крут

29 січня ми відзначаємо 106 річницю пам’яті Героїв Крут. Цього дня віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника. Події 29 січня 1918 року є нагадуванням того, що невпинна боротьба України проти агресора триває не одне десятиліття, а більше сотні років. Самовіддана, яскрава сторінка протистояння більшовицькому загарбнику в ході Української революції 1917-1921 років – один із перших символів беззаперечного героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність України.

15:18 29.01.2024

Скористайтеся інформаційними відеоматеріалами з мінної безпеки

Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з партнерами – проєктом Dovidka.info та благодійною організацією «Смарт ангел»  створено кілька просвітницьких відеороликів для здобувачів освіти, присвячених мінній безпеці.

13:41 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь