Бобровицька міська рада
Чернігівська область

Відділ освіти

Квест до Міжнародного дня рідної мови

Рідна мова – це мова, яка першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. Рідною прийнято вважати мову нації, мову предків, яка пов'язує людину з її народом, з попередніми поколіннями, їхніми духовними надбаннями. Мова – це  той  інструмент , який  єднає  націю,  народність, народ до єдиного цілого. Це великий  скарб, який треба шанувати, берегти  і  розумно  збагачувати.

11:54 21.02.2024

День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права й свободи людини. Саме на цей день припадає пік розстрілів Героїв Небесної Сотні в середмісті Києва. Загиблих учасників Революції Гідності називають Небесною Сотнею. Усі вони різні за віком, статтю, освітою, з різних куточків України та з-за кордону. Серед них були і успішні підприємці, і студенти, і пенсіонери – вони стали уособленням людської, громадянської, національної відваги й самовідданості.

15:45 20.02.2024

Інформаційно-просвітницька година «Хімічний та радіаційний захист населення в умовах війни»

Одним із основних завдань збереження життя й здоров’я учасників освітнього процесу є формування в школярів культури безпечної поведінки. З метою ознайомлення з причинами та наслідками хімічних і радіаційних аварій, використання ворогом хімічної чи радіологічної зброї, основними заходами щодо забезпечення хімічної й радіаційної безпеки населення 19 лютого для здобувачів освіти 11 класу Бобровицького ліцею було проведено інформаційно-просвітницьку годину на тему: «Хімічний та радіаційний захист населення в умовах війни».

16:33 19.02.2024

Спільнота учителів української мови та літератури підвищувала професійну компетентність

16 лютого  (2-й день поспіль) у КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Бобровицької міської ради  для  вчителів-філологів проводився тренінг  щодо подолання освітніх втрат  учнів з мовно-літературної галузі.  Тренерка  Нової  української школи  Антоніна Харитонова  ознайомила учасників  заходу з особливостями сучасних підходів до планування  мінікурсів для надолуження навчальних втрат, гнучкого  дизайну уроків  щодо конструювання  процесу  навчання.

15:52 16.02.2024

День єднання України

16 лютого в Україні святкують особливе свято – День єднання. Головна мета цього дня: показати єдність українського народу, згуртованість українців навколо національної ідеї, а також, що ми – єдиний народ і хочемо жити в мирі. У цей день на знак підтримки свята здобувачі освіти та педагоги закладів загальної середньої освіти Бобровицької міської ради одягли синьо-жовті стрічки та з’єднали свої руки, чим підтримали дух єдності нашого народу.

13:55 16.02.2024

Тренінг для вчителів української мови та літератури

15 лютого в комунальній установі "Центр професійного розвитку педагогічних працівників" для вчителів української мови та літератури  проведено тренінг «Наздоженемо: практичні аспекти подолання освітніх втрат з української мови та літератури». З педагогами працювала тренерка  Харитонова Антоніна Вікторівна, вчитель української мови та літератури Ніжинського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7.

16:37 15.02.2024

Вітаємо переможців та призерів І туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»

Упродовж січня 2024 року проводився І (обласний) тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Участь у ньому взяли екскурсоводи Бобровицького № 1, Пісківського та Марковецького ЗЗСО І-ІІІ ступенів. За результатами проведення конкурсу переможцем серед екскурсоводів музеїв мистецького профілю визнано творчу групу екскурсоводів музею-галереї Пісківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені П. Г. Тичини (керівник - Ніна Чуб).

14:23 15.02.2024

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 35-ї річниці виведення військ з Афганістану

З метою вшанування громадян, які виконували військовий обов’язок на території інших держав, сімей загиблих воїнів, формування в учнівської молоді шанобливого ставлення до воїнів-інтернаціоналістів, активної громадянської та патріотичної позиції та на виконання плану заходів з підготовки та відзначення в 2024 році  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 35-ї річниці виведення військ з Афганістану 15 лютого в закладах освіти Бобровицької міської ради відбулися наступні заходи:

14:09 15.02.2024

Відкриття STEM-лабораторії у Рудьківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

14 лютого на базі Рудьківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулася нарада директорів закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Гостями освітянського заходу були: Юлія Петренко, заступник міського голови, Сергій Гунько, координатор з цифровізації регіонів Програми EGAP, Юлія Масляна, регіональний куратор програми EGAP в Чернігівській області, Галина Прищеп, староста Рудьківського старостинського округу, Олена Дурицька, в.о.начальника відділу освіти, Тетяна Скакун, директор Рудьківського ЗДО «Котигорошко».

17:16 14.02.2024

Обираємо модельні навчальні програми та підручники для 7 класу Нової української школи

З 12 лютого 2024 року стартував І етап конкурсного відбору підручників для 7 класу Нової української школи, що будуть видаватися за кошти державного бюджету. Цей процес потребує ретельної уваги та обґрунтованого підходу, адже від нього залежить якість та ефективність навчальних матеріалів, які отримають учні.

16:05 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь